Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je vidjeti ove osmijehe.
Sretno momci!!!!!!!
Neiskren osmijeh Dzeke sa Barbom.Kao da mu je Barba nesto uzo.Daj momci kanite se ego tripova .Napravite nam repku da se vise nestidimo.Neocekuje niko da budete prvaci evr ili svij.Nego igrajte na nekom visem nivou da bar mozemo sebi rec dali smo sto je do nas pa sta bude.
A zašto je stigao Dzeko? Jel planira kupit neki od hotela ili šta ? Mislim, fudbal je prestao igrati odavno pa čime se sada bavi. Pitam za jarana.
Pitaj jarana koliko je golova dao za Fenerbahce.
Ekipa trutova
Ako zelimo napredovati prvo se moraju ukinuti ova okupljanja na Ilidzi. Imamo trening kamp u Zenici, ali valjda pojedincima na celu sa kapitenom ne odgovara jer nema blizu Brajlovica i odgovarajucih kafana!
Trening kamp je trening kamp svih reprezenatcija BiH ne samo ove. Koliko pratim i citam non stop neko trenira i igra utakmice u kampu.
Barba, u startu greška...što na Ilidži pored trening centra u Zenici...opet dolaze mahalaši sa svih strana, opet nema mira
Sto se izgrslise
obačavajuči osmjesi
pa barem iz postovanja prema velikana poput Italije i Engleske (Italija je Svjetski Kup podigla 4 puta i trenutno je Europski Sampion) nadam se da ce se te profesionalno ponasati.. nema alkohola i izderavanja prije tekme itd.. iako je prijateljska utakmica.. a trenutno bolje bi bilo da igrate protiv Engleske Zenske Repke.. jer Italija je nazalost dosta oslabila
Ma kakvi crni zmajevi, ovo su kokoši. Zmajevi nekad bili, ovi sad ni Pofalički ne mogu dobit.
Bravo Mirvicu! Nek si im dopustio da treniraju!
Drago mi je što je pozvan Bičakčić, treba i iskustvo u odbrani.. Ne znam zašto su ga zapostavili ranije ali mnogo pozdravljam ovaj Barbarezov potez.
onakav trening centar u zenici milioni potrošteni i oni odu trenirat u butmir hahahahaha nas treba izucavat to je sigurno
Zasto Ermin Bicakcic nije bio pozivan par zadnjih utakmica ?
Hoće li Karabeg ikad sletiti sa funkcije.
A što ti smeta Karabeg. Čovjek doktor, niti utiče na rezultat niti išta slično. Neki ljudi samo da nešto pljuju, pa nije ni važno šta.
Nikad mi više nikakvu grupu proći nečemo. Služimo samo da učestvujemo i tu se igra završava. Sve je ovo ko fol i reda radi a uzalud.