Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nas ovaj nacionalni kljuc ubi...to nema na svijetu!
Pa to ti je Alija u Dejtonu prihvatio i potpisao u svim sferama života nema ništa bez nacionalnog ključa.
nas ubi varanje i korupcija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dalicu pomoćnici Olić, Mandzukic, Srna svijetske klase a ovom našem majmunu n3kakvi magarčići trenirao Slobodu iz Bosanskog Novog, nekakav iz Gabele, i Janos old school , ne zna na Internet... Gdje će ti voditi Dzeku, Kolasinca, Dedica...? Zato su oni 3. na svijetu a mi 53. Ja bih ovu ublehu Hadzibegica već sad smijenio.
E, jesi i odabr'o stručni štab. Sa ovakvim stručnim štabom ni Etiopiju ne možemo pobijediti.
Nea nista od reprezentacije dok nevdimo Vahu Halilhodzica,Sergeja Barbareza,Vlatka Glavasa.Nisam protiv Hadzibegica Ali mi djeluje nekako mekan,bez jakog autoriteta.Pitanje je koliko ce ga igraci fermati a ekipa iz nogometnog saveza to je bez komentara ko,sta,dje.
Koja slučajnost, baš da se poklopi da izabere po jednog i sva tri naroda. Jedan iz Sarajeva, drugi iz Mostara, a treći iz Banja Luke. Da mi je neko pričao, ne bi vjerovao.
Ako mogu Maroko i Hrvatska mozemo vala i mi ❤️
Sve šrot !
Jao trenera majko mila!!!
Hadzija da si valjao, ne bi dobii otkaz u komsiluku. Ti i Janjus, pokusavate nesto po deseti put napraviti u svojim krarijerana. Pa ne ide ljudi nazor!
JanjOš a ne JanjUš,,,Dva razlicita pojma.
hajde nek je sa srecom i svakog ko nece da igra ili zabusava izbaci..srce se mora ostaviti na terenu
ko su ovi znam samo janjosa i rahimica
E moj Boze. Isto FK Sladna Srebrenik.
Dušmani pokušavaju i na fudbalskoj reprezentaciji da ruše državu tako što će širiti defetizam, kao i institucije, ali nedajmo se i budimo uvijek podrška našim ljudima i kad gube i kad pobijeđuju jer tako se borimo za viši cilj.
ja kakqv je ovo uhlebas crno nam se piše odma otkaz dat
Fino ako pobjedimo Sealand onda kap dole
Samo otarste menedzere, pojedini fudbalera kladijonice koj kupe utkamice!? Ondanam nevelja, seletori i strucni stab!?