Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Football's diving home.
Hebali vas danci. Nabili se u 30 metara pred svoj gol, išli na kontre i čekali penale. 22 prema 7 su udarci na gol u korist engleza. Svaka statistika je u korist engleza. Fulali su mrtve šanse, a danci nisu imali ni jednu. I da se zna, italijani će razvaliti engleze, kao što bi razvalili dance. Forzza Italia!
Ma svaka vama cast,imate srce kao u lavova
Šta ovaj priča? Sa dva poraza dosao sa Danskom do polufinala i parkirao autobus u svojih 20 metara ne bi li izvukao penale. A igrači mu ne mogu duše nositi u produžetcima. Ko god je jači potrefio Danskoj - oderao ih je. A on se sili na Rusiji i Welsu i misli osvojiti Euro. Ma, bježi tamo!
Okolnosti su da nije bilo penala, dvije lopte u terenu prije dosudjenog nepostojeceg penala, 7 min sudijske nadoknade a ne 6. Takodjer, sudija ima jako divnu historiju za donosenje katastofalnih odluka!
"Bili ljudi prvaci 1966. nekim čudnim golom i Kraljica urucila pehar. Od tad nikad finale ali evo jednog opet kući dok je Kraljica živa da ne bi čekali da dogura do 190. Ne bih gledao finale ni za 100 miliona eura. Dobra je UEFA poštena kao francuska sobarica. Marš" Preuzeto sa facebooka, legendarni Marjan Mustafa Mijajlovic