Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izuzetno teski mecevi protiv Kazahstana i BIH ??? Da, bas nisi imao srece da budes sa Svabama i Spancima...
Prosjecan igrac jos prosjecniji trener. Uvijek je kod njega bilo kilavo dobro se sjecam dok je u Celziju igro... Jedna od smotaniji igraac u ta doba,a ima igraca moze dva tima sastavit da podjednako igraju...
Poješćemo Francuze kao kikiriki.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad sam vidjeo da na jbenom Pukiju nismo u stanju napraviti faul 70 metara od gola, strah ne uhvati kad pomislim na Pogbu Mbapea i ostale
Pistićemo ih da nas pregaze 🤭
ma njima je sve svejedo,samo se mi napinjemo i tražimo nemoguće za prolaz,..
novinarcic jos uvijek ne moze prezaliti da su ujke izgubile sinoc
Kakav kretenski naslov ybte!
jel na SK ili mojojTV 😁
Dobro je reko covjek. Gledat cemo Francuze na TV-u, kad se ljudi plasiraju na svjetsko prvenstvo .
Dobar
Sav sport, pa i ove utakmice reprezentacije gledati opušteno, sa dozom zayebancije. Puno zdravije i bolje nego se bez veze sekirati.
Kad pocne utakmica stavite dijecu u drugu sobu😀
Ah muke i putovanja, avionom prvom klasom.
Vadi kasete
Al ga ovaj nas*a.. 🤦🏻‍♂️
Dajte molim vas, ja ne znam sta ste vi gledali juce da vam daje bilo kakvu nadu da mi mozemo izvuc pozitivan rezultat protiv Francuza?
Mbape se prepao Hadžikadunića.