Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je mislio kod nas je samo reprezentacija Dzeko i Pjanic. Do duse nekad i izgleda tako. Al nije tako, kad hoce i zele. Ima znanje i kod drugih.
Njih dvojica koce reprezentaciju. Oni su glwvni sve oni znaju. Zbog njih smo ispali sa svjetskog.
zasto klix ne pise o ovome Našoj Nermini Gazibara su ljekari nakon detaljnih pretraga u Turskoj saopštili da ona nema tumor, kako je ranije dijagnosticirano u našoj zemlji i da joj nije potrebna operacija, ali da njeno stanje zahtijeva redovne kontrole i praćenje.
Napokon prokletstvo bih je otislo na nekog drugog. Igrali smo dobro prvih des minuta. Bih tako igrala godinama dobro prvih deset minuta il eventualno prvo poluvrijeme
Dadose ponisten gol, kad na tribinama se podjose radovat ko da su dali gol Brazilu hahahahahahahaha
Skupo ste platili vize
Pušiona iz aviona rođo!😉
Sto bi reko Ramiz Zmaj pa on od zmaja ima samo usi
Prepali se zmajova
Haj bolan dobro je i tebe. Kao da ste neka velesila. Ne znam kako ste izvukli bod u Zenici, to je nevjerovatno.
Otkinuli ukrajincima i nama po bod (sretno) i umislili da znaju igrati amaterska repka.
Zato što su htjeli pred Bosancima pokazati strahopoštovanje. Šta je Kazarstan za fudbalsku naciju BiH.
Pripalise
Prepali se