Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi sa Dedićem, Kolašincem i Ahmethodžom imamo kvaliteta u odbrani i mislim da se u tome svi slažemo, napad je takođe odličan sa Edinom i Demirovićem, al džaba napadači, kad nemaš vezni red, a vezni red nam je nažalost na takvom dnu da ne možemo dublje potonut, tri pasa ne mogu sastavit prema naprijed i to nam je najveći problem, zato su nam i napadači odsječeni, pokušat opet sa 4 4 2 i tjt, više mi se smučila ova s petoricom u odbrani, a ne možemo preći centra.
To je praktično to!
to ce duduk da proda za sleper floriola
Ja necu biti licemjer navijam i za BIH i za Hrvatsku i one su mi u srcu ali mislim da se Sergej dobro zezno što je preuzeo mnogo navijaca ga voli a nikad nije bila lošija kvaliteta reprezentacije čast izuzecima dijaspora isušena i jako loša liga koja bi trebala biti temelj i zao mi je ali mislim da će kompromitirati taj odnos sa navijačima
Morao pohvaliti da ne ispadne ponižavanje, ali misljenje je sasvim drugačije
Jači su od nas dok se ne pokaže drugačije:)
Ma slabi smo jarane i to preslabi. Sada mozemo, MOŽDA parirati Malti, Luxemburgu,San Marinu i to je sve.
Luxemburg je jaci od BiH.mozda Gibraltar,Kosovo.
Srce na teren u inat dj i k a n i m a , s k u t o r i m a , b a l i j a m a
vazno je ucestvovati...kao i svaki put zadnjih godina
uzimamo ih lagano
Objektivno smo najslabiji, ali imamo neke nove momke i uz zelju i volju mogli bi ako nista barem malo zakuhat u grupi. Srcem uz nasu repku....naprijed BiH
Sve znAlci fudbala ili nogometa ovdje, BiH pravi novu generaciju uz par iskusnih igrača.Bice to dobro!
Ali ova fotografija kako on pije vodu i gleda zastrašujuće hahaha prepao se Barbareza :)
Pa mozda nekih 0:2 hladno na poluvremenu cemo gubit i poslije ce biti prica kako smo dobro igrali al nismo imali srece i da treba uigravanja.
BiH uvijek misli da je bolja od protivnika, naravno na papiru.
Slaba nije, ali nije ni jaka.