Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okupirajte nas
Necu da robujem...
Za kakva g...a izgidoše onako divni momci devedesetih...Prosuli smo zlato a dobili po ba čaj e.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vratiće nam osmijeh tako što će ubiti kruh u nami
Nagelsmann o Stadionu: Zapravo je šarmantan. Nismo tako često igrali na takvom stadionu. Pa onda Nubel o Stadionu: Ljepše je od školskih terena. Imali smo manje od jedne školske dvorane u Stuttgartu godinu dana kada se obnavljao stadion. Ljudi nam se smiju, ali tako i treba. Da BiH nema ni jedan moderan stadion je vise od bruke i sramote. Fuuj.
Barcelonin stadion milijardu i po a mi kao drzava ne mozemo skupiti za jedan poput onoga u Osijeku.
To znaci da su svlacionice katastrofa
Svi igraju lopte, jedino mi hrkljusa
Sve ispod 3 komada u nasoj mrezi vraca osmijeh na lice.
Kliks govori kako štampa naziva Barbareza pokerašem a glavni sportski Njemački portal Barbu naziva LEGENDOM https://www.sport1.de/news/fussball/dfb-team/2024/10/sergej-barbarez-der-hsv-nervt-mich
pogledajte priloge njemačkih tv kuća o "zmajevom gnijezdu"
Dobit ćemo mi njih,sutra će proraditi inat Bosanski
Ostavice oni i novac za poplavljena podrucja.Kultura je to..
Kaze ako nista, pustit cemo i vama malo da se igrate lopte :D
Sutra poslije tekme aBd malom Esmiru skace cijena u nebesa, zivi bili pa vidjeli.
Mozete nas obradovati samo tako da se smilujete nasim manekenima i da stanete poslije 45 minuta ko i Portugal nakon 5 komada .Ali poznavajuci vas mentalitet strah me.
A najjača mi je ona izreka kad izgubimo od neke malo lošije reprezentacije "Svi danas igraju lopte" pa što mi ne igramo hahaha
Da nas oraspolože neće svom snagom i neće razvalitviše od 3 razlike... Nama dovoljno...