U svečanoj loži
137

Selektor Savo Milošević u društvu Zvjezdana Misimovića gleda sarajevski derbi

D. P.
Milošević u društvu Misimovića (Foto: T. S./Klix.ba)
Milošević u društvu Misimovića (Foto: T. S./Klix.ba)
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Savo Milošević stigao je na Koševo kako bi gledao jubilarni 150. sarajevski derbi.
Sarajevo i Željezničar sastaju se večeras od 20:30 na stadionu Asim Ferhatović Hase, a duel je privukao mnogo pažnje. Tribine će biti ispunjene u velikom broju.

Meč je privukao pažnju i brojnih poznatih osoba iz svijeta sporta, a u loži je i novi selektor Zmajeva Savo Milošević koji je posjetu najavio i u današnjem intervjuu za Klix.ba.

"Volio bih da derbi pogledam uživo na stadionu, planiramo se organizovati. Gledali smo Zrinjski i ova liga je sada dobila dobar parametar koji kaže da je jedna ekipa ušla u grupu i ne samo to, već tu igra dobro. Dok ne uđete u grupu, ne znate koliko ste dobri ili loši. Sad bar imamo parametar da se poredimo s drugima", rekao je Milošević u razgovoru za Klix.ba te poručio da kao selektor BiH sada ne smije govoriti o simpatijama, iako je nerijetko ranije govorio da je navijač Željezničara.

Milošević je na utakmicu stigao sa sportskim direktorom reprezentacije BiH Zvjezdanom Misimovićem, a u blizini je i zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Irfan Čengić.