Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Robert Pandža je buljevar sa Klixa, provjerite njegov facebook profil. Identični stavovi kao u Klix komentarima. Čisto da se zna ko se krije iza tog usernamea, iako koristi ekavicu u pisanju kako bi prikrio trag, to mu ne polazi za rukom jer je otkriven.
Ako je ono Buljevar, bas izgleda ko prava ckapi i rettaardinjo. Obicno takvi su i najopasniji na tastaturama ili ti ga tipkovnicama kako se kaze na kamenjarskom
Došli pogledati Gigovića
pocrkali oba !
Savo je ok protiv njega nemam nista ali Miske i Vico napolje !
Miske i Vico vode Sarajevo zajedno za Mirvicem Miske je i doveo ibricica u Sarajevo
Ovi Srbi vole BiH samo kad treba da se hvale kako je njihova, kako su oni nešto napravili, kako bez njih ne bi bilo historije, kad treba uzet pare u Bosni..., a kad treba Bosni nešto dati, sve daju Srbiji. Pa Bujrum, založite se za Bosnu. Napravite nacionalni stadion u Sarajevu na Koševu, sad kad ste u savezu dovedite reprezentaciju i u Banja Luku, navijače na utakmicu... Pa onda recite s pravom da je Bosna i vaša.
Sinoc ona nakaza od M.M.na face tv u gmeda ga ga Savo kinta gsje ja dodjo sunce ti jbm !!!Stavite Marijana Mijailovica za selektora da upotpunite cirkus
Eto grobari BiH fudbala vam sjede pred nosom
Pa jesu li ih izviždali......
Za mene je Savo uvijek bio korektan, dobro bilo malo mladost-ludost, ali ni on ni njegova familija se nikad nisu i neće odreći Bosne. Dobrodošao (a nikad nisi ni otišao) među pravu raju!
ako budeš misketa slušao nema od tebe ništa..
Nikakav problem nemam s Savom i Zvjezdanom..sve 5. Al sta uradiste Mehi..BRUKA. Taj covjek to nije zasluzio.
Miske mahni mome
Kad vidim Milošević dođe mi da se plesnem
Isti Benicio Del Toro.