Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Titule govore, odlican trener sta god ko pricao
Vidjećemo kako će proći sa drugim trenerom. Šta su očekivali protiv Bajerna? Onakva Barcelona je popila 8 komada.
OD HAJDUKA IZGUBIO U ZG SAD NAJVECA BRUKA U HISTORIJI DINAMA PA NORMALNO DA JE DOBIO OTKAZ
Jakire, budi se, 9 je
treba ga postaviti na mjesto onog kockara...bar ima iskustva i znanja
Bilo koji trener da je bio na klupi Dinama kada su igrali protiv mocnog Bayerna isto bi proso kao i Jakirovic, jer vrhunske ekipe ne prastaju i trpaju do vrha u ovakvim takmicenjima kao sto je liga prvaka... Jakirovic je samo kolaterlna steta!
Otac Enver se ponosi sinom Sergejem
gospodski
ja sta ovaj izvazi ba...ok jarane...sretno.
Sad se vrati u Rijeku?
Vratiti Jakira u Zrinjski. Menadžera Andya Baru za sportskog direktora dovesti. Mamića za vanjskog savjetnika. Zrinjski bi bio postao nogometni svemirski brod za dvije godine.
dobro zvuči...-:)))
Zaboravio si Luku Modrica..
Gospodin ,probao je biti hrabar i odvazan kakav je uvijek i bio,razbilo mu se od glavu,mislim da je platio skolu ali ovako se i postaje velik.. PS Vrati se u Zrinju molim te
Titule govore, odlican trener sta god ko pricao