Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima mnogo toga sto mi ne znamo i ne trebamo ni da znamo..dok je igrao vjerujem da je igrao srcem..odbio je Svedsku reprezentaciju..zelim mu srecu u zivotu a i vama svima..
100%, kad Begovic ne igra, onakva ljudina od cojka, nemas sta dalje pricati
Mali je rodjen u Švedskoj, jel fer da odbije zemlju koja ga je školala i trenirala. Zaigro je za Bosnu samo zbog starog, a evo danas se preko novina odrekao oca.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zašto mu davati uopće prostor i znaćaj na klix-u
Ma nedam našu LEGENDU,KAPITENA,Doktora fudbala Barbareza za 1000 ovakvih šulje bulje fudbalera . Barba je dva puta bio najbolji strijelac Bundes Lige, Legenda Borusije Dortmund,Bayer Leverkusena,Hamburger SV, Hanze Rostok i naše Reprezentacije za ovo je običan i prosječan fudbaler drugoligaša iz Engleske ..
Momak cijeni sebe i svoje zdravlje; odrastao je u uredjenom sistemu i sigurno mu nije lako s neprofesionalcima u N/FS BiH. Ocevi poput njegovog ili poput Laninog (Velibor Pudar) samo produbljuju krizu u odnosima sa svojom djecom. Nek' usput i zeni mali ispiri ona usta, boze sacuvaj!
pustite ba covjeka na miru
Aloo klixe, jel vas moramo svaki dan moliti da ne pišete o ovome više?
..... ti punicu.
A jest poletio sve brzo,instant. Dosao u reprezentaciju,poceo dobro,onda instagram,vjencanje,pa serijatsko u dzamiji,Cecilija se pokrila,primila Islam,pa trudna,pa rodila,pa napuhala usne,pa sav privatni zivot redovno na instagramu. Naravno,da mu je karijera krenula nizbrdo,jer je nogomet bio u drugom planu.Zavrsice ko Bešic u Evertonu i dovidjenja,prijatno. Ima jos uvijek sansu da se smiri,spusti loptu,pocne vrijedno da radi,trenira,jer to mu je hljeb.
Za 5 godina, nece se vise nista ni znati ni cuti o ovom liku, pazite sta vam kazem..Kad njemu porodica upravlja karijerom, nema tu hljeba...
Ja kazem za 2 godine bit ce taraba ti si mu dao malo vise hahah
Odrekao se reprezentacije i mi se odricemo njega. Tacka.
najgori smo narod na svijetu, popljuvali smo ovo dijete radi njegovog oca koji cijelo vrijeme prica gluposti...okreno ga je protiv citave svedske evo sad i BiH...zadnju utakmicu protiv ukrajine mali je bio tako elegantan, siguran sa loptom...cim se povrijedio primamo 2 gola...stop internet navijaci, ne lijecite svoje frustracije na ovom sjajnom momku
Luka Modric u 39- toj gine za sveti hrvatski dres , uklizava i zabija. Igrat ce za Hrvatsku sve dok moze hodati, 12 godina igra u najvecem klubu na svijetu. Uzeo bezbroj titula. A netko sa 25 god. ne zeli igrati za repku, igra u nebitnom klubicu i jos ispada u championship. Netko je Luka, a netko Anel.
Joj jes vas mali otkantao, a fakat vas je otkantao
Ko nas otkantao??? Igrač druge lige Engleske i uskoro trećeligaš...
Kako god, vjerujem da liku nije lako. Da smo mi rođeni i odrasli u Švedskoj, pitanje je bi li ikada došli igrati za BiH. Vidite da čovjek ima porodičnih problema, dijete je to još u glavi. Pustite čovjeka da diše.
Ma što se mene lično tiče nije se trebao nikada ni roditi. Jedan od najslabijih igrača je bio u repki. Za njega je Vranješ LAV.
Spustite više zavjesu na ovu temu.
Moze li ne da napravi spisak igraca iz BiH , koji nisu htjeli igrati za svoju drzavu. Ali su odlucili igrati za zapadne i istocne komsije. U proteklih 25 godina , reprezentacija BiH sa tim igracima bi bila redovan ucesnik UEFA i FI FA takmicenja. !!!!!?????
Napravićemo ti listu desert era iz Trojke i oni igraju za druge države.
ma haajte molim vas cuj dobio uvrede pa se malko naljutio
Kliknuo sam, ali neću ostaviti komentar.
Pravo si nas nasikiro sa tim...