Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moje Sarajevo sta ti papci rade, ovaj lik je otjerao Avramovskog, Baltu, Vrančića, Besima, Ziljkica itd a doveo neke polovnjake preko koji su uzeli pare on i ibricic.
Sve igracine
Ismir samo mijenja trenere ko carape, a rezultati isti, ili sve gori. Ali nema veze sad ce placenicka bojna takozvane Horde Zla koje je Ismir kupio za cenera da napise kako Ismir i nakon toliko godina tavorenja ima punu podrsku navijaca, jer eto ako Ismir ode Sarajevo ce postati novi Zeljo. I slijep covjek ovdje vidi da nije problem u trenerima, vec u upravi, to jest problem je u Ismiru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ismir samo mijenja trenere ko carape, a rezultati isti, ili sve gori. Ali nema veze sad ce placenicka bojna takozvane Horde Zla koje je Ismir kupio za cenera da napise kako Ismir i nakon toliko godina tavorenja ima punu podrsku navijaca, jer eto ako Ismir ode Sarajevo ce postati novi Zeljo.
Svi znamo zasto je Rozman otisao. Iz istog razloga kao i Vinko Marinovic. Svjestan je da Sarajevo nema kvaliteta i da ce vjerovatno izgubiti obe utakmice od bilo koga, cak i konobara i ribara, koji fudbal igraju rekreativno poslije posla. Ali nije Rozman kriv, on je samo pijun, pravi krivac je Ismir Mirvic.
Horde ga nikada nisu podrzale, ne valja lagati.
Kada sam pisao na početku da ovaj Slovenski žabar nema pojma , svi ste mi davali minuse. Nije to ni t od trenera pogledajte samo u Sloveniji sta je uradio. Sve i jedan klub koji je vodio , vodio je katastrofalno.
Ko prati FKS zna da je igra nikad losija nije bila. Ovaj "strateg" je daleko ispod nivoa ekipa iz TOP 5
Dize se magla iznad Sarajeva koju je ovaj frajer prodavao nama
36hiljada km plata i četvrto mjesto aferim
Što ste Kekeca otjerali dobar potez ne volim trenere koji za sve optužuje druge apsolutno nikada nije preuzeo odgovornost a rezultati sve gori svako mu drugi kriv osim njega... Otišao Aničić još golmana i ostatak obrane i bičete puno jaci
Bolje nam je bilo bez "ulagača" u svetinju. Sve ublehari nažalost
OVAJ JE STIMAO DERBI
navijace najvise boli sto je ovai slovenac ucestvovao u namjestanju derbija dva puta prvu postavu stavio na klupu na dva igraca vise igrao sa jednim napadacem znaci direktni ucesnik je bio i kribac
Steta a malo je falilo da dodje do igre koju je zelio i da je ostao jos 2,3 sezone mozda bi to i dostigao
Dok se Ajla ne otjera nema nama ozbiljnog kluba
Kakva Ajla, Ajla je bitna ko lanjski snjeg. Zna se tko odlucuje o svemu
ni Kodro ni Musemič pa ni Sušić nisu imena za velike rezultate...živi bili pa vidjeli...
Susic sigurno nije. Nema nigdje nikakav rezultat osim ono kad ga je najbolja generacija nasih nogometasa odvela na svjestko. A on im se "zahvalio" tako sto je poveo propalog netijaka Tina Svena Bena ili kako se vec zvao. Nestao od tada sa scene.
Nek bude Mirvic spreman na revolt. Ovo mu je zadnja prilika
Ima Ismir rijesenje, kupit ce titulu kao i Borac, i rec evo uspio sam.
Cujete li vi sta pisete?? Neki navijaci daju zadnju priliku investitoru!?!? Jos zivite u samoupravljanju! Nema vise narode! Investitor odlucuje! A navijaci imaju 2 izbora: ici.ili ne ici na utakmicu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Previse smo lose odradili posao zadnjih godina. Konstantno tjeranje i dovodjenje od sezone do sezone. Volio bi vidjeti Sarajevo sa kontinuitetom
Do neki dan "Rozmane, povedi nas" sefu podrška..najbolji trener..cisti ekipu od izdajica..Real Madrid..a danas? isto ko sa Husrefom..sa noge na nogu 😂
ma neee trebamo dopustit da se borimo za opstanak u ligi
33 milona nepokrivenost viška rashoda i 17 miliona dugoročnih obaveza .