Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestanite vise gurati ovu patetiku oko nase reprezentacije, ko voli Bosnu i hoce da igra - igrat ce. Ko nece nek igra za Madagaskar sta me briga ba.
Izgleda da je bosnjacima jedino bitno 365 dana da ganjaju ko ce za ciju reprezentaciju igrat . Druge teme i interesovanja nemaju ko da je to jedini smisao zivota ha ha
Tačno tako! Pravimo tim i rezultate a to se radi pameću i dobrom organizacijom a kada si dobar svi će te voljeti! Btw eno Reala iz Madrida voli pola Svijeta svih nacija, religija i boje kože! Repka se ne pravi kao ni bilo šta drugo samo prepucavanjem ko koga i šta voli! To dolazi na kraju kao šlag!
Zasto bi uopste i pomislio da igra za BiH? Oni bas veze nemaju sa Bosnom, otac pogotovu. Odrekli se davno svog korijena. Ne trebaju nam.
E jak nam korijen, nema sta. :D
@starbuck Tvoj problem ako se ne ponosis svojim nacionalnim identitetom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jok eto kod nas ce
Eto neki igrac, bas nam zao, ne znamo kako cemo spavati veceras.
ionako mali ce vrlo brzo krenut brzim zivotom i kratkom karijerom
Pa za koga drugog je trebao da igra? Mati Svedjanka, otac veci Sved od nje, igrao cijeli zivot za Svedsku, i sta je sporno?
Pedeset posto Švedska, dvadeset pet posto BiH, dvadeset pet posto Hrvatska. Logično.
Čuj donio odluku. Majka mu rođene u Švedskoj, orac mu rođen u Švedskoj, on rođen u Švedskoj. Nije to bila nikakva odluka. Niti je ikad oomislio da igra za nas, niti ga je iko zvao, niti ima državljanstvo.
samo kod nas se razmislja o nekom dvojnom državljanstvu nekog talenta u svijetu i konta se da bi možda igrao za BiH...ovaj momak je šveđanin 201% a Hadžikafunić i Ahmethodžić su suho zlato bosansko i eto zbog loše komunikacije izgubio dva mlada dragulja što ljube grb na dresu na utakmici ali naši pametnjakovići ih otpisaše..moj Sergeju i Emire talašika ste vi bez imalo pedagogije u glavi
Nasa djeca sjede pushe nargilu, kradu, jaliju onda njihovi rofitelji kritikuju ovu djecu iz Evrope sto nece da igraju za BiH....
Sarljulja je otella zekonju,masala!Mislim da je ovo bitnije od toga gdje ce ovaj da igra!
Niko ga ni zvao nije 100% I Brazilci kad jureto se obilazi pa selektor gleda utakmicy pa kontakti pa ubedjivanje a odje samo ako oj ajde , kako oces . Dodji sam nudi se da te odbiju
Treba stvorit sistem ali i mentalitet da sami stvaramo igrace, a ne cekat ima li ko nasih korjena po svijetu. A lijeni smo i vise volimo siedit po kafama nego radit na sebi tako da se to nece nikad desit.
Ovaj mali, ako je čuo za BiH, evo glave.
Karakter ko i caca mu.
Boli nas racku...
Pa dobro šta, ćaćinim stopama. Nije da smo priželjkivali drugačije.