Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Zrinjski uzme kup, Jel onda i 4 na tabeli ide u Evropu?
Jao teksta. U nastavku utakmice nije bilo prilika... iduca recenica, široki je u 75 pogodio stativu. Pa stvarno klixe :D
Sutra ga Velez preskace .🔴🔴
Sad se lova uzima.
Široki ima ekonomiju koja je 2022. ostvarila 2,3 milijardi KM što je na njihovih 30k stanovnika per capita 76.666 KM. Posušje na svojih 15200 stanovnika ima firme s 1,350 milijardi KM prihoda što je per capita 88.815 KM. Zenica na svojih 100k stanovnika ima firme s 2,5 mlrd. KM prihoda što je per capita 25.000 KM. Tuzla ima firme s 3,9 mlrd. KM prihoda što je per capita 39.000 KM.
Široki i Posušje imaju ekonomiju koja je po glavi stanovnika jača od Zenice i Tuzle, zato su u premijer ligi. To je odgovor fbUser1614289807 koji proziva Široki i Posušje i žali jer Čeliki i Sloboda ispadaju iz premijer lige.
Ta "ekonomija" nije dio domaćeg proizvoda. BDP je Bruto domaći PROIZVOD. Zenica je najveći izvoznik u BiH a Tuzla nahveći proizvođač. Nauči prvo razliku između "proizvoda" i "obrta". Kladionice i ratni profiteri koji su to legalizirali kao "uvoz" nisu nikakva "ekonomija", nego rak rana ove države.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kiks moj q**c!
Ujacima je bitnije da ih je više u PL nego da Široki izadje na evropski scenu, ionako se skoro svi nasi klubovi redovno brukaju. Joj kakve sreće da se Igman spasi pa Poshushje ispadne.
I Sloboda 💪🏽
Tako i treba, istjerali ste Čelik sljedeća je Sloboda, nek bude u premijer ligi Lištica, GOŠK, Posušje, Leotar.Yebem li Tito grob.
istjerali su se oni sami
nije ni namjesteno ma jok