Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Liga u kojoj srpski i hrvatski navijači rade sta hoce, a prolaze nekažnjeno
NEMA NA DUNJALUKU GORIH LJUDI OD POKATOLICENIH SRBA, LAZNIH HRVATA.A POGOTOVO OVIH IZ LISTICE. NI SUMARI IM NISU RAVNI U MRZNJI PREMA BOSNI. SUMARI MRZE BOSNJAKE, ALI NE MRZE BOSNU, CAK JE I SVOJATAJU. ALI OVI POKATOLICENI SERBI MRZE I BOSNU I BOSNJAKE. A GUZICE BI DALI DA BUDU HRVATI. ONI PRAVI. ZELJKO KOMSIC 2022.
Pa bolan krst krsta ljubi. Sta cemo mi Bosnjaci, ciju podrsku imamo ? Vidis da rade sta hoce, nit imamo lidera nit ista, ako se sami odbranimo, odbranili i jesmo..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo današnje kmečanje 'navijača' Sarajeva nije toliko bolno. Jer kad sjetim one košarkaške majstorice Bosna-Široki, dođe mi da otvorim bocu vina. Spremljena slika da se uruči Markoviću, završava karijeru, do tada nijedne titule u karijeri, sve spremno, kad ono Martin Vanjak i mali Princ uzeše titulu. A na kraju tekme, Baho veli: 'Treba ipak biti čovjek i čestitati im :):)'...kao da se o stranoj televiziji.
JE LI OPET SUDIJA BIO NAJBOLJI IGRAC USKOG?
Darka odmah odstranit iz ekipe. Citava ekipa ispasta radi njegovog nekog hira. Profesionalac tako ne ostavlja ekipu na cjedilu.
A čuj , kad Džaferović , Izetbegović i Bajamović ( Željkica ) negiraju zločine nad Hrvatima to vam je sasvim OK.Ovdje su u pitanju Ultrasi a ne predsjednici Države i predstavnici naroda tj stranke (Sda, DF ,SDP).Akcija - reakcija.
Krasna liga pola zubi pokvareni piju zderu i slusaju Sinana Sakica bezubog seljacine ..
Golovi čisti ko suza...Sarajevo imalo svoje šanse,teren katastrofa...igralo se koliko se moglo...,Siroki pobjedio iskoristili prilike... Bodul napravio glupost...i tačka E sada sto se predstavnici Sarajevo nisu pobunili radi slike osuđenog ratnog zločinca to treba pitati ljude iz Sarajeva...
Bodul ošamario Škutora, ovo ima samo u BiH.
@Y I zato se svadjao sa domacim navijacima?Da je bilo tako izasao bi odmah,onako sutke.
Ha ha
Hahahahaha TM87 !
Ha ha ovo postaje tradicija.lištičko kolo "evo ti ga evo.."
_111111
Eto Bogut nije namjerno dobio crveni, eto nije!!!
Selo Siroki brijeg😉😉
@ gvardijan Osamario poslije toga.