Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj skini ga s gola vise majka mu stara
Brza lopta, brza igra. 2 dodira po igracu....to je pojam za balkanske igrace. Glume svi maradone da sto vise drze loptu kraj sebe i odma uspore svu igru....2 dodira....Ovo je osnova evropskih treninga i fudbala...otjerase Lugusica jer je vidio sta se radi sa golmanima o ko se forsira.
DIVOVI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikad ga oni ne bi zabili da Šahinovic nije pogrijesio.
Realno na srecu.
Samo sklopi okice
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta reci, koju posluku povrati, kome?
Guzovaca iz penala u 90 oj se osvetila.Sve u svemu mrsavo da mrsavije ne moze biti i tako svaku utakmicu.
Klix novinari promijenite dilera nije vam ovo informer Cuj srusili Sarajevo
Bruka i sramota za nekad veliki klub.
deru ustase sve redom za dom spremni
elitni rang bh. nogometa 🤣🤣
Sreća,tj nesretna intervencija golmana,bolje šanse Sarajevo imalo
Neka je Vrancic na klupi, Peneranda jbg nije spreman za nasu ligu neka i njega samo su igrali englesku PL, Seria A, La Liga, Bundesliga to gore nije zahtjevno kao ovo valjanje po blatu. Jb li vam Janez i Ibro mamu. Bekovi, o tome necu vise ni pisati ne vrijedi.. Na svim utakmicama Janeza su se vidjeli problemi ali lafo eto borbeni su vam, eto pobjede su tu igra ce nadoci... Ccc Hvala Bogu vcrs hladan tus da se dozovete svi da vidite da je ovo sve lose zapravo i da je bilo dosta srece.
Pa kad niko ne bi pogrjesio bilo bi 0:0 svaka
samo rogica upacit, nemoze biti gori od mladog sahinovica, pa cemo sigurni biti u fazi odbrane, golman ti je sve i sve. Sjetimo se kukesi i gladbach sta nam je bandovic uradio. Ako nemas sigurnog golman dzabe sve
Uvijek golman zasere pa dokle vise baksuzi jedni
Ganjamo 4 mjesto realno
Na sta je ovo Sarajevo spalo da ga klubovi iz provincije deklasiraju..
Al me širokira
Nije dzabe broj 1 Znaci od jedinice se pocinje i gradi ekipa Prvo vrhunski golaman pa da bude vrhunska ekipa