Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Gruzijci. Zmajevi gledate li ovo !!!! UCITE od debitanata.
Ne gledaju, na sisi su negdje chillaju.
To ti je kad ljudi igraju hrabro bez respekta i to se vidi. Fudbal se igra 11 na 11 i ne pobijedi uvijek favorit. Vidi se da danas svi igraju fudbal osim nas izgleda. Nema veze i da okrene Portugal kako ces im zamjeriti a nasi cim smo ih dobili u grupi rekli ok to su dva poraza unaprijed.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bgm ne osjeti se da Turska ima igraca vise. Teska utakmica meni se cini ko ga ovdje prvi zabije tako ce se i zavrsiti. Nasim bi preporucio da obrate paznju na to kako se Gruzijci bore protiv Portugala.
Jos su opasni iz kontri samo tako. Nebitno kako god se zavrsi kapa dole za borbenost.
Ovako kako Turska igra čitav ovaj EURO tako i mi igramo. Preslikano. Kukavički, bez borbe, bezidejno, užasno.
fildzanistan. zasto je veliki dio ljudstva protiv odcepljenju Srba od Muslimanskog i Hrvatskog naroda. pa ajmo biti gentlemeni i napraviti referendum u RS i ako ljudstvo odluci da hoce svoj put ostavimo jih jednom na miru.
Kada Italijan vodi Turke! Imaš igrača više i igraš bunker gdje svaka zalutala lopta može biti gol i oproštaj od EURO plus Turska ne zna igrati odbranu kao Italija! Kukavički do daske
Meni su Gruzijci otkrovenje na EURO24 apsolutno su me osvojili i dalje ću navijati za njih! Btw mislim da su dobar primjer za nas!
tesko je kod nas i da ovi nasi manekeni hoce da igraju, kad mi imamo usadjenu tu balkansku glavu, gdje se sta moze ukrasti i zaj...ti nazalost, tako da i od strane uprave i igrackog kadra tesko je.. sto je neko davno rekao, treba nas reset i da onda igramo i borimo se za svoju zemlju.
Navlakusa za kockare
Ovako je Bosna igrala u vrijeme Spahića,Rahimića...
Gruzija 2-0 pobijedi Portugala. Jedna mala Gruzija pobijedi veliki Portugal sa 2-0. Prvi put igraju Euro, i odmah iz prve ljude se plasirali u osminu finala, prvi put covjece. A BiH izgubi 6-1 od Luksemburga u 2 utakmice. Kod kuce u Zenici poslje 45 minuta 0-5 gubis od tog Portugala. Gruzija kao mala drzava pokaze kako se igra, svaka im cast. Sta nasi rade? Jeli se kupaju? Jeli jedu kod Brajlovica? Nikad mi necemo biti ko Gruzija! A eksperti i forumasi nam pricaju da smo bolji od ostalih haha
Ne prodje srecom portugalska prevara. Sto su prije bili Spanci, sad su Portugalci. Jedino Italijani ostaju vjerni ulozi negativca, barem ovih 50 godina, otkad pratim fudbal
Vec mi dva clanka prodjose, ima li neko vrijeme u toku dana, kad AI odmara, zna li neko sistem?
Čari Europskog Prvenstva. Naši bi trebali uzeti i promatrati Gruzijce umjesto da promatraju sisha barove.
Ekipa Gruzije ima i glavu i rep. Oni znaju sta igraju i toga se disciplinovano drze. A i talentovani su za fudbal.
Sta prizna orbanovac kao go protiv Turske bez imalo sramote. 3 faula nadgolmanom i nije ni pogledao snimak.
I ona Bosanac slavi poraz 3:0 od Engleza. Ovo se zove pobjednicki mentalitet
ja nikog nisam vidio da slavi poraz..
Bas tako bravo. BiH ima taj luzerski mentalitet i ona prica nema veze sto smo izgubili, to su Englezi. Vidimo kako Island i Slovenci igraju protiv tih Engleza. Dok god slavimo poraz kao protiv Slovacka u Bratislavi ono 2-0 ili u21 kad smo protiv Austrije izgubili u Riedu, sve dok god slavimo ko ne skace, od nas nema nista i bi ce BiH uvjek finished reprezentacija.
Znaci: veceras Amav,Djelo vjecita rezerva Unisa, Dalic,Piksi, svibreorezentativci BiH, cipele cistiti Wiliju Sagnolu i igracima Gruzije!!!To je birba za nacionslni dres!
Nas bi svaka repka sa ovog Eura nakantala, ali bas svaka
Sa Srbijom bi igrali nerijeseno :)
Gruzija nebi nikad pobijedila Portugal da ovi nisu namjerno pustili da izgube i izbjegnu Nizozemsku, prljava igra i obicna kalkulacija koje ce im se nadam se obiti o glavu.
ne glupirajj se, portugal nikako nije mogao dobit holandiju. Englezi su izbjegli holandiju pobjedom gruzije.
Teorija zavjera zvani BiH. Ako si znao jesi igrao kocku? BiH je popularna za kocku i teorije zavjere. Cuj pustili, sto nam Luksemburg nije pustio. Nije ni cudo sto nismo nikad Euro igrali, ti si mi najbolji primjer i razlog neuspijeha jedne drzave kao BiH.