Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je tebra
iako je dzeko nasa najveca klasa..u reprezentaciji ce ovaj momak proraditi kad ne bude dzeke i kad bude komotniji..jednostavno se tuse, plus ovaj momak ima respekt prema dzeki..
Pa Džeko treba da se oprosti, ne znam šta više čeka. Neće valjda Demirović čekati tridesetu da se razmaše u reprezentaciji.
Bravo majstore!
Da je za BiH ovo bi bila stativa
Zamisli truhle kone sa Koseva se javljaju eto sto je danas Zeljo dobio Slogu. Eto kupljeno kako kazu truhlacI. Mame vam se sjetim zajedno sa pi,, ama iz Mostara. Uvijek bili jad od navijaca. Kako ovi sa Koseva tako I ovi iz kamenjara.
Kako objašnjavaš kvotu 1.55 na Zeljeznicar? Inace, ekipa bez boda u gostima protiv najboljeg domacina...i pad kvote u 24h sa 3.8 na 1.55????????????