Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vidi nam Amrice naše sarajevske pobjegulje. Prvo ju guzio onaj kreten Peternel ali isplatilo joj se. Uveo ju je u zagrebacko visoko drustvo. Pa onda je dosao na red Mamic da je guzi. Ali i to se isplatilo. Dobila posao u Dinamu. Sad ce je rjesavat Antolic pa sacekajmo rasplet i ove sapunice da vidimo sto dobija ovaj put davanjem guze.
Maminjo potkopava iz erzegovine
Like ako ste na Mamićevoj struju,Komentar ako podržavate Antolićevu struju...
Peternel je fuckable
Ne znate situaciju...ovaj je uhljebljen od mamica ali je nakon izgona mamica uvidio da moze raditi kao mamic jer mu ovaj ne smije doci u Zagreb ali mu se svidjelo pa poceo glumiti boga ...nadam se da mu nece uspjeti...jako grd covjek a i daleko je manje kompetentan od maminja kao menager
Narcista Mamic nece nikad popustit ,,, znate ono , ja ovo , ja ono, ja dovie, ja napravio, ja otkrio, ja, ja , ja , ja
on za razliku od nekih moze nesto i rec za sebe da je uradio
Rjesavaju se prljavog vesa. Kriminal u klubu. Mamic kriminalac ali mu se mi u Bosni divimo. Frajer pravomocno presudjen.
da nije mamica hrvatska nikad ne bi prosla grupu na sp
Opet kamenjarci ugrozeni.
Maminjo strikes back😂
Sta ovo je 3some ekipa.
Dobraaaaa