Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da francuzima nije tamnoputih i muslimana bili bi na nivou san marina
Pa gledam sastave nekih francuskih klubova, od 11 igrača 7-8 su tamnoputi. Zato francuska liga nije ni zanimljiva, nema nekih zvijezda, karizmatičnih igrača tipa Erik Cantona ili Christophe Dugarry kakvi su to igrači bili.
Ko je iole putovao po svijetu ili Europi, zna da aposlutno nema vecih rasista od italijana i francuza. Tek kad odes tamo vidis kako se ponasaju uzivo, a francuzi su jos uzasni po pitanju islama. Boli briga Benzemu i ove poznate, najveca se kola lome na obicnim gradjanima.
autohtoni ii samo ovi zadnjih 500 godina?
Afrikanac je afrikanac bez obzira koje vjere bio. Isto ko crnogorac je crnogorac, bilo koje vjere
bi i poigro
Da kažem da će dobiti. 🤣
Čuj ovoga. Hajde da je negdje drugo, ali u Francuskoj fudbal bez muslimana bi bio u rangu Luksumburga i njihove lige.
A nama prodaju pricu o multikulturalnosti i demokratiji
zanimljiva cinjenica da se dosta stranaca koji trenutno zive u zapadnoj evropi su negativno nastrojeni prema domacinskom narodu (recimo sjeverno afrikanci, arapi nastanjeni u njemackoj, francuskoj, austriji, svicarskoj, itd.). tesko je objasniti zasto, 90% od njih pocinje nered
Još samo da zatraži i legitimno predstavljanje pa da bude isto kao i u HNS-u.
Gnjida fašistička.
A ta će kljusina. Pusti ga nek istruhne od mržnje. 😊
Faca Mu je BLJAK...STUPIDNA!!!
Pa sa takvim timom mogli bi jedino u trecoj francuskoj ligi igrati
garant vjerni glasač le penovih
crnci mu g...zili zenu pa eto kako im vraca