Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj sta napisa brat, kakav Kakan
Nidje veze ubacite Rudar Kakanj samo da nastave..kao da su izgubili prve dvije 3-0 i to je to..
Ne moze, kasno je sad
A ti da si igrač ili trener ili direktor rudara iz kaknja sigurno bi pristao na takav rasplet?
Svjesno odradzeno iako se znalo da nece igrat sve da Rudar Kakanj ne udze mjesto njih
trazili pare od rudara, kad ovi nisu imali ili htjeli dati, namjerno se prijave za takmicenje i naprave ovo..treba im zabraniti takmicenje zauvijek
Trazili su 50 hiljada od rudara, rudar nije zelio dati, onda ovi namjerno prijavili ekipu samo sto im ovi nisu htjeli uplatit.
Ma mora se i ova liga smanjiti na 10-12 klubova, te spojiti sa RS ligom i 1 direktno ulazi, drugi razigrava sa predzadnjim iz Premijer lige...Napokon bi i druga bila solidna, kad se urade svi stadioni u prvoj, krenuti i terene u drugoj polako i eto...bit će onda konkurencija i samo je pitanje vremena kada ćemo skočiti drastično kao liga sto se tice koefcijenta.
Trenutno smo 39., moramo bit 37i da imamo jednog kluba koji kreće od drugog pretkola Konferencijske, kad budemo 33. imat ćemo jednog i da kreće iz Liga Evrope.
Nije loša ideja ali nedovoljna, treba iz ove lige 6 i iz RS 6 1sastaviti u jednu, ako ima ukupno 12 ozbiljnih ekipa, ima 3-4 max