Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Batistuta Gabrijele za tebe je Škoro Pele igraj Sarajevo Igraj Sarajevo.....
Svaka cast Malo nadgledati i rad trenera kako i sta rade. Bilo ju tu svega , pojedincima svaka cast ali bilo je i svakakvih strucnjaka.Upropastavali djecu i bez strucnog pristuoa radili neke svoje zamisli.Neki su i otisli a danas su u srugim selekcijama nosioci igre.
Vi kad od malog Hodzica ( 2003) iz Breze, niste napravili ne prvotimca vec reprezentativca, gasite sve to. Dijete rodjeni vezni igrac i zavrsio van Bosne.
Hahaha i tu stane sve. Zovete djecu na probe, a kupujete strance i babine sinove! Uz to, i te strance i babine sinove varate na svakom koraku! Dajte ime jednog igraca FKS da je uspio!!!
Bravo
Batistuta Gabrieleeeeee
Nisam citao tekst, samo naslov, ali ako je strasni cilj uciniti sve da svi iz kantona dodju u FKS, onda cete tesko daleko. Nasa djeca su divna i sjajna, najbolja na svijetu, ali za pravi uspjeh morate ici puno dalje. Pogledajte sta Dinamo radi, dovodi djecu iz Brazila i od njih pravi fudbalere.
Lik zvani promasaj. Jedino gdje je mog'o igrat to je Torpedo a okuš'o se u jos klubova.
igrao za Olimpik prvaka Evrope
Uvijek su se djeca dovodila na probu ali ko i kako je ostajao u Akademiji, e to je vrlo bitna stavka u cijeloj priči.
Alene Škoro da imam super talentovano dijete i da me kontaktirate dobili bi nogu iz prostog razloga jer nemate znanja za ono što radite. Proizvesti bilo šta, kamo li dobrog igrača, potrebno je znanje a u BiH klubovima ga nema.
"Normalno da ćemo skautirati igrače i iz drugih gradova, ali ti igrači koje odlučimo da dovedemo će morati biti dva puta bolji od onih koji su već u Akademiji" - interesuje me samo po kojoj logici moraju biti dva puta bolji?
Vrlo jednostavno, do sada su se dovodili sa strane, a bivali su losiji, u najboljem slucaju jednake kvalitete kao djeca iz akademije, a morali su se opravdati pod svaku cijenu kroz vecu minutazu, a realno daleko su veci trosak za akademiju, dok su domaca djeca odustajala, a znali su biti kvalitetniji od ovih sa strane...
Po logici da toj djeci treba obezbjediti uslove za zivot u gradu od kojeg su sada daleko. A to kosta.
Vidi direktora u texas kosulji. Ulijeva povjerenje i imidzom, a i prethodnim "znanjem i iskustvom". Evo zasto nam je fudbal na dnu.
Nemas pojma o kakvom se maheru radi, lik je svojevremeno sa Didier Drogbom bio na probi u Marseju, a kakav je talenat bio i tokom karijere majstor, sigurno da znanjem i iskustvom itekako ovu funkciju opeavdat ce, pa cak i da se oznoji, svaki dan u kravati da se pojavi, a ti izgleda uopste i ne znas ko je ALEN ŠKORO
Znam ko je, jedan bezvezni lik koji nije odigrao nikad nista nigdje, pa ni u Marseju. Nema karijere jednostavno. To sto je neko prodao njega ili Baljica u Real gdje ima nekoliko minuta na terenu ne znaci da je maher i igrac. Sta je osvojio u zivotu, koja mu je statistika? Sve mizerno i sve na silu. ALi eto demantovace me, vec vidim nastavak propadanja.
nek ste vi doveli polovnjake iz srbije i druge lige hrvatske nista se ne mjenja svaka sezona isto ovk sto valja i sto je ostalo je kerme i oliviera svi ostali amateri
Oplakah