Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja idem na utakmicu radi druzenja sa rajom, malo u kaficu sjediti pa otici na utakmicu, dozivjeti atmosferu a rezultat je nebitan, inako nista ne ocekujemo. Bitno je da ako ispadnem idemo u kvalifikacije za Europa ligu.
@bbb sretno brate i pošteno ja vam želim sve najbolje bar 1 manje od Atalante
Nakon Borusije, Atalante, Zete i sl. razočarenja, mislim da ovu utakmicu dočekujemo u puno realnijem okruženju. Opušteno, idemo uživati u Evropi i duploj kruni :)
E moj jarane oni su Skoti samo na papiru,u cijelom timu imas samo 6 Skota,a u napadu imas mladog Francuza Eduarda koji je u dvije sezone zabijo 40 komada i cija je vrednost preko 50 milona eura,tako da veceras hiljadarka leze na skote kvota 1.6 bice to solidna zarada,Sarajevo buranijia za ove profi igrace,u zadnjih 20 utakmica uzimajuci pripremesamo jedan poraz protiv Valensije,a Sarajevo puklo od bijednog Slovackog zadnju.
Ja mislim da su se usrali...
Klxi zahebaje Pitare🤣🤣🤣🤣🤣🤣
1-0 Ahmetovic
mozete besplatno gledati utakmicu na ovom linku https://livesport.ws/en
Setike seltike!!
Ne znaju Škoti da Zrinjski i Sarajevo ne gube kući zahvaljujući sudijama prije svega ostalog, jedino kad međusobno igraju sudije nastradaju
@IceBlue kaze mali plavi kojem tim nemoze pobijediti nikoga,osim kad protivnik fasuje 1-2 crvena kartona
@peter .... i penal si zaboravio
Bordo-bijeli, želim vam svu sreću svijeta ❤❤❤❤❤
Pribojavaju se ko i Atalanta
Bojala se i Italija Bosne pa smo popušili
Hajde sarjevoo razbi tooo glad 2:0 za nas .
I meni bi bilo glad :-)
Nemamo mi iskustva na za igrat evropu , 30 000 ljudi pritisak u glavi , bitno je samo da ga ne primite u prvih 15 minuta, ako bude otvaranje ko protiv Atalante nemojte ni ici u Škotsku .. hrabro, muški i to je to!