Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim sto su im dali gol nek pare ko bi ih slusko kako jordame
Zanima me kakav je osjećaj navijat za državu s kojom veze nemaš jer tvoja repka nemože pobijedit neke kokuruz reprezentacije da bi se kvalificirala... Pitam za druga
Osjećaj je predivan, neopisiv. Zašto? Kad vidim sve te naše gradove Bosne i Hercegovine čija imena bivaju ispisana na izmišljenim poslijeratnim zastavama samoprozvane Herceg-Bosne, čiji su ideolozi pravosnažno presuđeni za UZP, kad vidim ono podcjenjivanje na granici i omalovažavanje, rado navijam protiv.
Talijanski majstor kockice u kvadrate presložio. Bella ciao. Voz.
Ja ne znam sta ljudi pricaju covjek je realno produzio utakmicu 10 izmjena , za svaku po 30 sekundi to je vec 5 minuta , 1 minut za proslavu gola i 1 minut dok je gledao hoce li dosuditi penal to je 7 minuta i nek je minutu produzio zbog grceva , kradje i valjanja po terenu od strane hrvatskih reprezentativaca to je 8 min , cak je i 10min trebao .
Po novim pravilima 8 minuta je prosjek, nista posebno
pa ako je produzio Talijanima ,produzio je i Hrvatima a to sto nisu imali damu da igraju nego ko ckapi stanes i cekas kad ces popiti gol ..zar ne?
Iskreno ne bih bio u koži hrvatskih navijača. Veliki su stresovi i šokovi u pitanju kod njih. Mislim da su kolektivno izgubili desetak godina života na ovom EP.
Kakva golcina.... sad tek vidim majstoriju, zavrno ga 10
Svrakino je uz Vas
Unistili ih pravo ... i to u zadnjoj sekundi. Bas mi drago bilo.
Pozdrav za Novu Bilu. Khkhkhkh.
A ja golčineeee
Bravo Italija Svaka cast. To samo zbog 200 eura za 24h parkinga u Dubrovniku.
Franjo 'Frankie' Tudjman je govorio da ce Hrvatska postati Svicarska.. kad je Frankie preminuo? eto, sad se moze reci da je Hrvatska kao Svicarska.. ali po cijenama samo ahahha . po svemu ostalo balkan.
Nisu ni blizu Svicarske. Ni sportski, ni ekonomski. Svica je igrala nerijeseno protiv Njemace i prosli su dalje. Hrvatska je blize Bulgariji nego Svicarskoj
Stvarno mi nije jasno sta je radio Juranovic u sredini.
"i zamalo se ugušio" hahahahhah, nema jačih od Klixa kad su naslovi u pitanju hahahah.
a tek kad je fabio grosso zabio zadnji penal u 2006 i pobijedili svabe u polufinalu.. joooj. legendarno. samo ono je bila italija a ne ovo sto sad vidimo