Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je Baka
Pitari su uz vas sutra...Uvalite petardu malom, iskompleksiranom, prosjačkom Krmelji...Ako je Široki mogao 3 vi ćeze lahko 5....
dobar i kobili treba! P.S. ovaj konj je istjerao HASANA SALIHAMIDŽIĆA našeg daleko najboljeg igrača i time nas uništio!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bola, Bola reci Balji da se ne zajebava
AJ have drim, da će Blaž doći tobe i vratiti se kući gdje će osvojiti titulu sa Veležom jednog dana u skorijoj budućnosti.
Sada idemo po 6 bodova ŽE i SA
Zrinjski šampion??? mejbi in seknd lajf Baka. vat ju tinks ? :)
nije vat..nego vot..:)
aj tinks rezultat is real...
Baka je legenda ali titulu ces malo sacekati...Neki drugi put ti je od srca zelim.
Veliki blaz sliskovic
Bola Baka sto ne rece da si Velez prodao za saku Kuna, kakav bola Zrinjski?Pa taj klub je oteo sve Velezu, politika kluba je cisto jednonacionalna, finansira se iz desnicarskih krugova i navijaci svakodnevno crtaju "svastike" po mostarskim ulicama. Normala je da trazis sebe jer si sve prokockao, ali budi do kraja iskren pa priznaj to. I Mostar i mostarski duh si izdao. Igracina si bio, to je neupitno.
Nemas ti pojma tko je Baka a povezivati ga s tim o cemu pises je u najmanju ruku neozbiljno. Jednostavno LEGENDA.
@urban_cyclist kakav bola Velez? Problem tih ljudi koji navijaju ili simpatiziraju Velez jeste taj što su gIupi. Zašto? Pa zato što su uništili da Velez MORA biti bitan faktor, pa im teško pada kad se dogodi suprotno. Pa im krivi uspješni a oni nisu jer su nesposobni da rade isto uspješno. Nitko im ne smeta. Ali njima smeta kad drugom ide dobro i odmah im je taj kriv za vlastiti neuspjeh.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka osjeti draz kad je pukne Blaz.
"Iako je simptomatično da se to dešava upravo klubu koji se za titulu bori sa Sarajevom i Zrinjskim." Reci jadan ne bio da misliš na Želju, šta kružiš. Zar ima još neki klub koji se bori za titulu? Yebo vas Željo sve, kakav vam je penal svirao u Mostaru u prvoj utakmici, o tome šutite? Mrš bjednici jedni. Za generalno loše suđenje Željo kriv? Nadam se da ćete biti kažnjeni jer ovo je nagađanje i pritisak na sudije!
Od svih Veležovih igrača jedini koji je izdao. I sad ovi pritisci na sudije i Želju, nevjerojatno šta rade i kako hoće titulu da uzmu. Nadam se da će vas Željo sutra uništiti.
Baka je ljudina, bio i ostao!
Omare Tipura, majstore!
Aj tinks rezultat iz real... :-D
Salt City TZ https://www.youtube.com/watch?v=tp7S7QdSADE
Kad je Baka zavrne s kornera, od tri jedna ulazi. Izgledom i kretnjama me podsjecao na Paul Breitnera.
Uvijek se pitam zasto Pjanic ne pokusa... mogao bi to on
Rezultat is real