Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cist ofsajd, ali igra Sarajeva je za druge lige. Ovo je bruka i sramota!!!!
Manekeni, sminkeri trckaraju po terenu a najvece plate imaju u ligi, kapiten Suljic, sta reci.... mrs svi iz kluba... na sta je Sarajevo spalo, fuj !!!
Imalo je Sarajevo dva 100% zicera. Dvije stative Imala je i Sloboda svoje prilike. Jednu od njih je iskoristila. Sarajevo je moglo do izjednacenja ali i ne i vise od toga. Sloboda agresivnija i dobra u defanzivi. Velika greska inace danas dobrog golmana Sarajeva u 88-oj i to je to. Dobili ih ljudi zasluzeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sreća pa je odgođen derbi milion posto bi izgubili od Želje
Zrinjsko, Siroki, Borac.. to je namjesteni dogovoreni poredak bh lige za sezonu 2022/2023. Kup takmicenje jedino ce bit po propisima.
Kad igra Sarajevo, ide post Sarajevo ubjedljivo pobijedilo ili je izgubilo, ali zato što ih je neko oštetio... Igra Željo, iako su jednako igralo, Željo je nekako uspio pobijediti Hahahahaha, parafraziram, ali shvatit ćete
Greska sudija, al mali milion puta je Petrovic ostetio Slobodu upravo na tekmama protiv Sarajeva tako da mi nije tesko pala ova Petriviceva greska ❤️🖤
Dobro je napisa jutros, mahalski portal i ki.a od novinara. Vratite ime u Sarajevo x jer niste dorasli novinarstvu. Postoji li urednik na ovom smeću od portala koji ima bilo kakve ambicije pa da pročita unazad 10 tekstova od ovog nazovi novinarima pa da vidi pristrasnost ili?! Nikad vise otvoriti ovo govno od portala neću.
Sloboda loša a Sarajevo lošije. Pobijedili srcem i srećom. Zasluženo.
Bravo Sloboda! 👏❤️🖤
neregularan klixe ha?? jel to vi imate var il nesto???
Znas li bas osnovna pravila sporta kojeg gledas?
Mehmedovic kada mu je dosla lopta imao je samo jednog protivnickog igraca ispred sebe i trebao je zato sudija ponistiri gol???Pa znaci da nije bio u opsajdu cim je Musa bio ispred njega.Sta pise ovaj diletant?
Cim si ti nazvao "Opsajd." garant onda I znas sta je cist ofsajd.
Preporođeno Sarajevo buahahahahahahahahahahahah
Naprijed Sarajevo... ..Najlošija sezona u od 95 god....
Hahaha, koliki mentalni kloc treba da budes da pratis Bh klupski fudbal a posebno Fk Njanjajevo.
Istina je jedna i jedina bez obzira na sudijsku odluku. Sarajevo je loše ove godine !!!
Nekako sudije uvijek oštete samo Sarajevo 🤣🤣🤣
Autor Hordaš
nikad losiji od postojanja nisu bili ovi debili s koseva
Upisite to da je gol neregularan Mizda sud za ljudska prava i ponisti Ko zna