Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci igralo se dok Sloboda nije dala gol. Dokle ce u ovoj drzavi sudije krojiti tabelu ?!?!?!??!
Koliko je bilo valjanja po terenu ,bar 7-8 puta se igračima Gradine ukazivala pomoć navodno znog grčeva. U Engleskoj.bi nadoknada bila bar 15min.
Ono sto je bilo danas u Olovu ono je katastrofa sta sudije naprave od utakmice odvedu jenu drugom smjeru.I onda zasto se buni Stupcanica na strani npr. U Banovićima ili Gračanici.Zašto danas niko nije izašao ispred kluba iz Olova i rekao istinu o suđenju.A sutra će se buniti kada budu oštećeni.Tako ne ide.
@gooUser1710399054 Šta prdiš? Dobro niste izgubili 10:0. Nego cuclu u usta i džada u Tešanj.
O čemu pričaš kakva džada Tešanj? Nisam fan nikoga iz te lige.Ali nije realno ono danas da se dešava.Sutra će iz Olova izaći pred kamere i žaliti se na suđenje.Zašto danas niko nije komentarisao suđenje iz kluba iz Olova??Zašto danas niko nije rekao kako je suđeno bez obzira što je na korist Stupčanice.A isto tako nemojte dizati mediji sutra kad se bude oštećeno u Zenici,Tuzli i sl.
Majkemi puno mi tolerisemo ove sleljake po nasem gradu,pustimo ih da se skoluju,hodaju po gradu niko ih ne dira,samo nas bezveze tjeraju da ih sutamo po srednjim skolama,samo zbog ovih stvari kad dodjemo negdje van Tuzle!!
Ljudi van TK, ukljucujuci oba entiteta, uvijek nas docekaju kulturno, barem je to neki moj dojam utemeljen na prethodnim iskustvima. Jedino u mjestima po TK postoji ogromna mrznja prema Tuzli i Tuzlacima. Nadam se da niko od igraca koji su dosli danas da zarade za svoj hljeb nije pogodjen u glavu od strane nevaspitanih, negostoprimljivih navijaca koji su svoje frustracije odlucili lijeciti kamencugama.
Kad imate kompleks više vrijednosti
igralo bi se i dalje samo da Sloboda da gol
Zeljo ima sve da vas pobjedi na jesen