Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sljedeca protiv lihtenstajna, borba za 5. mjesto
Zvanicno, Slovacka i Portugal na Euru 2024. Zasluzeno 👏
Čudno kako Bosna nije na vrhu tabele. Sjajno smo odigrali ove kvalifikacije.
E da nije Ronaldo zabio sad bi i Island bio nedostižan ovako nadajte se
Sa ovom igrom od Abhazije i Južne Osetije bi primili tri komada
Bolji smo od Lihtenštajna definitivno... Možda... Nadam se... Ali dabogda
Mi i San Marino.
Kad covjek pomisli da smo dobili neku novu generaciju i nakon islanda se ugleda neka nova dimenzija reprezentacije mi dotaknemo dno koje nismo dotakli decenijama. Ovo je stvarno dno dna, nista se vise ne moze reci.
Da bema Lihtenštajna bili bi fenjeraši. Sad kad nas i oni dobiju
0-2.
Safete vrati kasete i sredi ovo barem da dozivim jos jednom da odemo na neko takmicenje ,ojj Safete pomagaj
ima i taj baraz ovo su samo pripremne utakmice
Dosta je više trta mrta. Sad samo mrta. Kriv trener kriv sudija kriv Pjanic kriv Dzeko.NIJE!!! Krivi su svi a i mi sto uopste hledamo ovo smeće. Sram Vas bilo.
I kod nas Vico ispisuje istoriju
Kakav amaterizam Boze dragi. Zlatna generacija iz Brazila se nikad nece ponoviti. To je bila pozrtvovanost, energija, borbenost… Sve dok nam budu igrali tiktokeri i nargilasi ne trebamo se nadati boljem