Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De Brujne i Lukaku. Oprostite se vi lagano .. Katqstrofa Belgija
Tek je sad fudbal pravedan. Volja sudije vise nije neprovjerljjiva
PSEUDOURIDINE - N1-methyl-pseudouridine (m1) - Svjedoci smo umiranja prijatelja i poznanika, clanova porodice, ljudi koji su strahom i PRISILAMA vlasti gurnuti u nepoznato, primili su NEISPITANI i NESIGURNI pelc. Danas imamo TURBO KARCINOME i ostale peripetije sa zdravljem priredjene mRNA pelcom! u PRilogu link https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38583833/
Zasluzeno i tacka. Golovi opravdano ponisteni, bolji je pobijedio.
@mm dobar lukaku
I onda ga sa Dzekom usporeuju...
Da je ovaj lagani dodir ruke bio u 16 m nebi se svirao penal. Zato sto bi ga kao prirodni dodir ruke definisali. Zbog toga, ovo nije trebao svirati, lopta nije mijenjala smjer i momak je dobio duel. Korektan gol ponisten.
lakaka
Da je Lukaku Bosanac, ne bi ga odavno zvali u reprezentaciju. Belgijancima je naravno dobar.
Kako nevijen, pa protiv Hrvatske na Svjetskom je bilo gore. Ovde je bar lopta zavrshavala u mrezzi.
Lukaku je na svjetskom prvenstvu protiv Hrvatske promasio 3-4 zicera. Nakon tekme je plakao, i svi su ga tjesili. Ovo danas je bilo nista unodnosu na tu tekmu.
Ovaj lukaku je velika kanta bolje da se boksom bavio
Lik je ogroman, pokreti su mu suvise spori, a zavrsnica 50/50. Kao i sto sam kazes, bolje bi mu na njegovu atletiku neki borilacki sport pristajao.
kad sw sjetim sta je covjek peofulao na svjetskom
Belgija je odlicna ekipa. Tek emo da vidimo njihovu snagu.
Belgija je odlicna ekipa vec posljednja 4 turnira i ta njihova snaga je ocigledna, ali ta njihova snaga ne pobjedjuje. Pamet caruje, a snaga klade valja.
Ovaj Lukaku da igra za BiH vec bi bila podignuta i optuznica protiv njega
Svaka cast Slovacima za borbu do zadnje sekunde. A Belgija ce do finala.
Trosar i Carasko 0 Kakva luzerska ekipa i igraci...
nerealno koliko je los igrac.
Senzacija a dali jedan go
Tek ke sad fufbal pravedan