Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NA DANAŠNJI DAN 1389 GODINE, NA KOSOVU JE POČELA SPECIJALNA VOJNA OPERACIJA TURSKE. "OPERACIJA" JE TRAJALA NAREDNIH 500 GODINA..
U toku koje je jedan broj Srba konvertovan (:
Operacija je na kosovu odložena za još 100 godina i evropa je odbranjena turci su došli poslije ponovo nisu tad zavladali
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Da je Vucic znao da ce igrati poslo bi mu sleper parizera.
Vučić od svakog izvučenog dinara iz budžeta ima svoj dio koji je veći od onoga kome je namjenjen!
Vujke sve zna a na kraju nista mu to ne pomaze . Slovenija je mala ali pobjedila veliku Srbiju .
Jedini problem je što kralj parizera misli i da je kralj nogometa. Gdje mu je tjelohranitelj Kokeza? I koliko im je para maznuo? Je li se tako bori za boje Srbije?
Neide politika sa sportom moj jarane zato nikad necete nigdje
Ovom svojom izjavom predsednik Vučić pomenuvši slovenačkog igrača fudbala i njegova primanja je hteo da pokaže našim igračima i svima da nije sve u novcu ima nešto i u srcu da voliš svoju zemlju.
Sa pravom je naš predsednik Vučić za primer našim igračima u fudbalu Žana Karničnika slovenačkog reprezentativca .
Žan Karničnik je slovenački fudbaler koji za 5000 evra igra svim srcem za svoju zemlju a naši puni para po terenu se šetaju ko manekeni.
Haj zezanje na stranu momak je objasnio svim našim balerinama, kada kažu hooj jarane, ne mogu naši da igraju sa Portugalom, mi smo pet puta jeftinija reprezentacija. Eto momak igra za 5000 eur, a Mitrović za 25 MILIONA eura, A Kane za 150 MILIONA. Pa ga je strpo hiljadu puta jeftiniji igrac. NIJE SVE U PARAMA
NEK JE I 5 MILJA SAMO DA JE REDOVNA
Ma bravo za Vučića uvek u centar pogodi. Šta da kaže Slovenac ništa.
Vučić ništa nije slagao zna kolika mu je plata.
I treba da ga pozdravi nego šta.
Marko ti li si
Pa šta drugo da kaže osim što je rekao. Zna on da je Vučić u pravu.
Vuline ti li si
Pa Vučić je samo istinu rekao.
Palma ti li si
Šta koju istinu neku vašu istinu najlakse je u današnje vrijeme precijeniti igrača isto kao nekad milinkovic šalica pa ga nitko nije htio isto kao luka jovic pa nikad nije zaigrao za real..
Ovaj momak je odigrao fantasticnu utakmicu.