Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasicni primjer kada kucni odgoj zakaze.
Definitivno tako. Ali i ti isti koji odgajaju su takvog mentaliteta.
Eto kako djecu odgajamo danas. I ja sam bio dijete, išao na utakmice pa mi nikad nije palo na pamet ovako da se ponašam. Jednostavno iz kuće to poneseš.
Ovo smo mi, Balkanska plemena, a bit ce jos gore vjerovatno
Rijeka ima najneodgojeniju nogometnu "publiku". Nemaju nimalo navijačke kulture, samo zavist. Mali su naučili od velikih, koji provociraju i reprezentativce Hrvatske kada se igra tamo.
Odgoj kućni ne postoji u velikom postotku familija na Balkanu odgoj preuzima internet, ulica i slicno. Tako da ovo je dobro šta možemo očekivati
Ovo je kad te ulica odgaja
Manjko kućnog odgoja i klikera u glavi a previše navijačke strasti. Još koja godina staža na tribuni i visoko će kotirati među vođama.
europejci
Ono hoće milione za šutanje balona, a da ga ne zakači ni kapljica ni mrvica, e ne može
Otac mu je visokorangiran u HDZ.
Obilježen do kraja života zbog čega? Ne možeš vjerovati zbog kakvih gluposti ljudi upropaste sebi živote.
Divna Europska mladez
To je srbče, puna ih rijeka
Treba uspostaviti digitalnu civilnu zaštitu pa onda pričati o kućnom odgoju.
slev1n....svaka čast,koliko ti je trebalo da smisliš ovaj komentar!?Odakle znaš da je mali Hrv at??U Rijeci žive i tzv Boš njaci!?Sr bi?Alba nci?Znači,ti si danas zadovoljan..'bacio' si komentar,sendvić 'zalego' i možda još nekog uspiješ zeznut za Colu i dan ti je totalno ispunjen!!Čestitam!! Jaooooooo likova i komentara bgt!!!!!!!!
ovako bi pojedini "komentatori" zahvalili i Barbarezu za sve
Evo ko ide na utakmice. Šta mislite da će ovo dijete biti bolje s vremenom? To je tako u cijelom regionu. I zbog ovakvih i sličnih i gorih zatvore Ulicu Patriotske lige po sedam sati.
Izblagosiljao ga svetom pljucom.