Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadilo mu više uvježbavat bunkere i pucanje penala na treninzima, hoće čovjek malo da zaigra i u ofanzivi... tako da nisam iznenađen ovom pametnom odlukom.
A neka su nam englezi pokazali kako se igra hahah, pa budalice malena samo hrvati su posjed uzeli spanjolcima. Pusa sa mora
Lijepo je kad covjek javno objavi da nema pojma o nogometu.
Ispravno.
Ne znam sta su se ovi u komentarima zapalili? Covjek reko hoce tamo, ovi mu pozelili srecu i to je to. Samo bosnjo ovako nesto naziva kradjom.
Imas 21 godinu, u Hajduku klupu grijes, a ocekujes da te Dalic zove. Malo morgen. Sucic je za tebe Maradona.
Pa sta nek ide ..igrat ce u najboljem clucaju na copa amerika . Da vjeruje u sebe i svoju kvalitetu cekao bi svoj trenutak da zaigra u HR seniorima.
E Sigur -no če igrati za Kanadu
Dobit će zamjenu iz Bosne, nije problem.
Sta vas briga, namiricete vi iz športski klubova iz Gruda i Širokog.
Haj nek vide i oni malo kako je to.
Kanadu ? Malac je prolupao....