Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Southgate nije svjestan koliko ne zna. Fuente je odmah nakon prvog kruga odigranih utakmica u grupnoj fazi rekao od ovog sto sam vidio, niko nam ne moze parirati. Tako je i bilo do kraja. Realno je trebalo biti finale Spanija - Njemacka.
Nije problem izgubiti finale,problem je nacin na koji ste igrali.Sa onakvim igracima,onako ruzan nogomet igrati cijelo prvenstvo,je ne vjerovatno.
Palmer na klupi cijeli turnir a Foden nije odigrao 10 minuta kako treba od pocetka turnira.
Nije lud..5,5 milijuna mu godišnja plaća.
Kako stvari stoje, patićemo se na utakmicama Engleske i na Svjetskom prvenstvu.
U Engleskoj fudbal na visokom nivou održavaju stranci kako fudbaleri tako i treneri! Nacionalnom timu može pomoći samo neki vrhunski trener sa strane dok uvijek mogu nagovoriti nekog dobrog igrača da uzme sportski pasoš Engleske! Da ovakvim igrama ovo finale je božija nagrada!
Sa ovakvim ofanzivnim potencijalom odigrati ovako lose napadacki moze samo ekipa ciji trener nema blage veze o zivotu.
Pa ne bi ni ja htio, lova kapa, sad ima nekoliko mjeseci ležanja, odmaranja,.... U tom stilu jel.
Trebali su ga smijeniti cim je izostavio Grealisha. Nisam uopste Grealishov fan, ali realnost je da bi sa njim bili puno opasniji. Jedan od rijetkih engleskih fudbalera koji je prodoran, zna napraviti igraca viska, proigrati... u svakoj bi reprezentaciji imao mjesta, ako nista kao joker sa klupa koji moze svojim ulaskom promijeniti igru.
Ne moze se od g... pita praviti. Southgate očito može, realno s ovim igračima jr postigao više nego što je trebao
Ovo je uspjeh za njih
Trebali su ga smijeniti nakon prve utakmice... nevjerojatno je kako igraju, a kakve igracine imaju u reprezentaciji....daleko najjači po imenima a jadno na terenu...to je samo stvar formacije i taktike
Palmera drzati na klupi je nelogicno i samo zbog toga bi trebao da leti sa klupe,a i igra kompletnog tima citavo prvenstvo je bila cirkus,provukli se tri puta poslije 0-1....
ne može neuspjeh biti ako igraš u finalu...al da ekipa nešto igrala,da je napravio neki sistem igre od silnih zvijezda ...ne znam
Bolje idi u Zrinjski
Unistio si Nogomet