Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj boze da reprezentaciji krene.Otprilike sve su to igrači koji su i do sada bili.Nas domet je tu gdje jesmo.Nije problem u selektoru nego igračima.Promjenili smo četiri selektora u zadnje vrijeme a stanje je i dalje isto.Gubimo utakmice nema kvaliteta.
Hoce li Armin Gigovic stavit ruku na srce za vrijeme intoniranja himne? Hoce li to bit cudno, ako stavi?
Lafo "ukrao"
Spaha i Sergej legende nase povedite nas u bolje dane i nove pobjede 🇧🇦❤️
Dženis i Dženis
Kad se hoće tad se može. Priča je bila neće momak da igra, sad ispade da je oduševljen. Hmmmm🤔 ili ga možda niko ozbiljno nije ni pitao, da bi bilo mjesta za Civica, Mesanovica, i ostalih menadžerskih balerina.
Argetaš, mani se tračeva, nego navijaj za domovinu.
Bravo spaha nasa legendo