Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije svaki trener za svaki klub, Dalić je npr kao stvoren da vodi reprezentaciju, pogotovo reprezentaciju Hrvatske. Kod reprezentacije je puno bitnija atmosfera i psihološki dio pripreme utakmice od onog taktickog (iako Dalić pogotovo u zadnje vrijeme jako dobro taktički pripremi utakmice). I Dalić tu nije iznimka takav je npr. bio i Ćiro Blažević tvorac kulta reprezentacije Hrvatske i tvorac ozbiljne reprezentacije BiH.
Sva tri razloga potpuno tacna. Cudo a da sinoc penale nisu dobili.
Nisam slobodan da se bavim propalom nogometnom bošnjačkom reprezentacijom, to je gubljenje vremena. A jedno pitanje za tebe pametnjakovicu za koju reprezentaciju je trebao igrati Emir Spahić? Hvala na odgovoru
Joj razloga i kjurca!! Pa čovjek ima rezultate i treba mu na tome skinuti kapu i reći bravo majstore!! To ti je isto kao kad bi rekli Mourinho ili Guardiola imaju rezultate zbog para koje troše u klubovima. Ili Ronaldo i Messi su najbolji jer imaju pored sebe saigrače svjetske klase! Tako je kako je, a frajer ima opasne argumente da je dobar trener!
Jer je ublehas koji ima strasnu ekipu
Ma imaju sreće, a ne ko mi - dobijemo grupu smrti sa Liechtensteinom, Luxemburgom, Islandom i Slovačkom.
Bolji trener bi sa Hrvatskom vec osvojio zlato,igracima svaka cast,vidjelo se u finalu kad je uveo Majera koji je izgubljen
Ma sta zlato...barem 4x...bosanac je to
Čovjek ima staža u Al ahliyu. Šta vam je ljudi. Vrhunski trener.
Sve su u pravu. Sve sto su dobili dobili su na srecu, vise sretno nego spretno....
... a tvoji ne mogu ni Kipar dobit na srecu 😂
Uh da je jos malo srece...😁😁😁
Dalic je odlican trener jugoslovenske skole. Dobar za domace timove ali nema slifa za strane mentalitete i ne govori jezike.
Dalić bi poslije Hrvatske trebao preuzeti mjesto trenera reprezentacije BiH
Koje budalestine. Pa Dalic je okupio oko sebe iskusne veterane i sa njima radi. I vrlo uspjeüno za tako malu fudbalsku naciju koja nema jake lige.
Bilo bi zanimljivo da nakon Hrvatske Dalić preuzme BiH
Dalića napadaju, kad im ode i kad ne bude više uspjeha kao zadnjih godina kovat če ga u nebesa, tipično balkanski mentalitet nikad zadovoljni s postignutim, a najglasniji u kritikama su uvijek novinarski lešinari koji u životu nikad ništa nisu postigli.
Obrazložili su za to s tri razloga: “Prije svega je to zato što svi mislimo da je do Hrvatska do ovih rezultata došla zbog odličnih igara Luke Modrića i njegovih saigrača (Perišića, Brozovića, Rakitića, Kovačića) to je to
Možda zato što je romskog porijekla? Poznato je da u nogometu ima dosta rasizma.