Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ih Sarajevo izbaci ime tu kvalitete napisa neko ...Ja ne znam ili je naša kvaliteta sve niza što je istina Borac je npr prošao jer su i ovi jednak uzas a i počeli smo jako precijenjivati klubove ...Ne navijam za Sarajevo nego za uspješni klub sa juga ali vama je bar prošle godine bila mana trener koji je sve na druge svaljivao loša obrana i igra bez neke stvari...Sutra muški i do pobjede ne potchenjujte ih ali ni precjenjujte
Uzas Borac prosao uzas ekipu. Uvijek osteceni Velez casno zgazen od mocnog Intera, iz Andore doduse, ali samo ime "Inter" nosi tezinu. Neki klubovi se precjenjuju, a neki podcjenjuju, prijatelju. Jedina istina je da su svi nasi timovi u evropi, teska taraba. I za potanje kontinuiteta i nekih skromnih rezultata, ali ipak rezultata, Zrinjski je tata mata. A Spartak Trnava nije neko slavno ime.
Ponos glavnog grada FK Sarajevo
Novinar pojma nemaš. Sarajevo je eliminisalo Spartak u prvom pretkolu potom Helsinborg ( Alaim završio karijeru Henriku Larsonu) u drugom i ispalo od Clij u play offu.
Ako ih Sarajevo izbaci onda ima tu kvaliteta na Koševu.
Nisu svjesni,sta ih sesti put ceka na Kosevu!DIVOVI !
I drugi put padaju aBd
sedmi put! davne 1964. spartak je gostovao u sklopu SEK i izborio prolaz u cetvrtfinalu protiv sarajevskog zeljeznicara. kad vec pisete clanke, molim vas provjerite sve podatke.
Dbgd ispali :)))
Pojo ti vanago ko jovo
Ajde Sarajevo da se ponovi tradicija Svi na Sjever!