Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al fakat najbolja liga na svijetu, svaka utakmica se može gledat i uživati u njoj ko god da igra.
Definitivno,cak gledam i Championship,nevjerovatan je tempo,igraci su zvijeri prave,ne posustaju do zadnjeg sudijskog zvizduka.
Jos da Manchester Šiti ne namjesta utakmice bila bi jos bolja svaku utakmicu gube i na poluvremenu pobjede vise je postalo presmijesno
Igra se dok sudija ne svira kraj. Mamlazi su u drugom poluvremenu ukrali barem 10 minuta na valjanje i golman Pope u produzetku jos dvije minute. Zato im se obilo o glavu i stize najbolnije ponizenjee. Carvalhooooooo, idemooooo
Šta se bunite jadovi jadni jadnički. Za valjanje je sudija trebo dati 3 crvena kartona. A vremenski dodatak ja sasvim opravdan. Newcastle ko da su sami Španci ili Portugalci, prgavo do 🥚🥚
Covjek ima trinesku koja je oko 613 000 kruna (nekih 57-58 hiljada evra) i Liverpool da gol u najvjerovatnije zadnjem napadu na tekmi i na kraju dobije oko 4 hiljade evra. Ako mislite da ste baksuzi sjetite se ovoga :) Pozdrav iz Skandinavije!
Hehehe... Šta bi ovi Anfieldovci pričali da je ovako United došao do bodova?😏
Igra se dok Looserpol ne da gol
retardu ometeni u razvoju ljudi su ukrali 15 minuta poluvremena sa glumatanjem povreda, treba da ti bude drago kad takve ekipe budu kaznjene ali ne ipak si ometen
Čuj iako je bilo 5 minuta naknade. Pa u prve 4 minute tri se nije igralo zbog valjanja.
Halland jest igracina, al brate onaj mali Foden, pa Benardo Silva, a o De Bruyneu da ne pricamo. Mislim da su ove godine konacno kompletna ekipa, da je falio Halland, i ove godine pucaju na sve..
Bice opet 99 i 98 bodova pa prazan prostor
Sudijska krađa za Liverpol Pravi naslov
Jedno se zna Liverpol nece biti prvak
Hahahaha a eto nek Liverpool štedi 🤣
Fuj pobjede trebao svirati kraj
Stid me Klopa svega mi
Ovakvu protekciju sudija kao Liverpol veceras imao još samo MU nekada.
Kad mi sad srce nije stalo, neće nikad. Hvala Bogu pa uđe na kraju
Smrad Klop se još veseli i kezi zube a svjestan da se igralo dok ne daju gol..Nadam se da ni ove godine neće osvojiti ni LP i PL.
Mogao je i Newcastle dat' samo da su bolje odigrali na kraju. Normalno da će sudija produžit ona valjanja po terenu u nadoknadi.