Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo dva orla četiri glave ima da pršti.
Lijepo je vidjeti da su zaboravljene historijsko-teritorijalne tenzije, etnonacionalizam, pa čak i NATO intervencija. Sad, jesu li pare odradile svoje ili je nešto drugo u pitanju, ali kako god, ovo je lijep primjer za cijeli Balkan
Kad politika nema uticaj sve je moguce
A finale u Prištini ?
Nije sport vec pare. Pare ce spojiti najvece neprijatelje samo ako je cifra u redu
A ti se Bosanac kupaj i obilježavaj godišnjice olimpijade u Sarajevu cijelu vječnost.
Zašto da ne, pa Srbija je predgrađe predivne Albanije.
Ovaj albanski orao liči na srpslog iz srednjeg vijeka
svaka cast!!
sudci će biti sa Kosova
finale na Kosovu :D
U Limburgu mjesecu
a kod nas mjesec ilahija i kasida
haha a to cemo tek vidjeti kada pocne organizacija i takmicenje... Pusti snovi.
Ma sve su to Turci moji ljudi
Pa Albanci nisu neki ljubitelji kosovara. Ko god je bio u Albaniji to moze potvrditi. Sjever Albanije ima mnoštvo crkvi i ima dosta vise pravoslavnih Albanaca nego na jugu. Srbija ima problem sa Albancima jedino što se tiče južne srpske pokrajine Kosova i Metohije i to je to.
Oni ih ne trpe generalno, smatraju da nisu pravi. Ko god je zaista bio tamo, to moze i potvrditi. Vjera s tim kod njih veze nema.