Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je pametna, neće prihvatiti. Pa ima da je igrači, mediji i navijači raskidaju za 3 dana u 100 komada.
Jel rodna ili transrodna?
A sto da ne? Gora od nekog glavonje ne moze puno biti.
neka zena volim zene
Vrhunac engleskog “fudbala” …
Ako pobjedi sa zenskom na svjetskom vjerojatno ce joj englezi ponudit da preuzme musku ekipu. Nije Engleska medju najnaprednijim drustvima na svijetu zato sto stavlja velik naglasak na spolne organe kod zaposljavanja - to je vise specijalitet kozohebina i inih propalih zemalja
Eto zasto sport nije vise sport i zasto ne gledam vise fudbal.
Ako je bolja od muskih nemam nista protiv
Englezi su od 1946 god pa do danas imali samo dva trenera koji nisu sa otoka, da li je to neka tradicija ili su samo tvrdoglavi, ali to je glavni razlog njihovih neuspjeha. Englezi nikad nisu imali dobre trenere!!
Hahahaha njima bas stalo da nikad vise nista ne osvoje...
Treba provjerit jel ovo žena. Za svaki slučaj