Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brate fino je ovo,ja nemogu da prezalim ono od sinoc...sve smo pokvarili,a svi nasi prosli dalje...a imamo najbolju ekipu na papiru...Sretno Zelji i da doguraju sto dalje !!!
brate da imate najbolju ekipu prosli bi, al ja sam spominjao i prije, svake sezone Sarajevo se pojaca, naloze se da ce bit prvaci i odjednom onda UPRAVA NAPOLJE
Hvala komšija. I ja sam sinoć podržavao FKS majke mi kao da je moj Željo. Šteta i radi vas i radi grada generalno jer sam mislio da ce sinoć biti duplo slavlje.
Nek smo dobili još jednu tekmu na Grbavici pa kako god završilo! 💙
Sretno i svim srcem cu navijati za Zelju, mada sam bordas.
Sarajevu ima najbolju ekipu ali trener i strucni stab su pola tima a tu je Sarajevo u rangu Vrbanjuse. Doveli pojacanja za paretine ogromne a nisu ni blizu spremni da mogu igrati a znali da ove u julu tekme su im kljucne za cijelu sezonu. Koji k su Penarandu doveli kojem treba 4 mjeseca da iole bude spreman?
Idemo srusiti i Neftchi 💪💪💙💙🔵⚪️,opet puna Grbavica i 13.000-14.000 navijaca
Željo na putu stare slave.
Ajoj
Gdje kupiti karte
Gdje kupiti karte
Zeljina igra na grbavicj je bila katastrofalna Vidjet ceno iduce sedmice protiv ozbiljne ekipe sta dalje
A što je Neftcija teži od Dinama. Realno slabo je ko čuo za njih.
Hebo te mrtvi Torpedo
Čovječe elita. Azerbejdžan. 😁
Idemo aBd..Nefci dolazi u plavi pakao
Željo, Željo, ... Napred Željo, pobedjuj Željo. Pozdrav iz Sumadije
Opet euforija.
VOLIM TE ŽELJOOOOO💙💙💙💙
Nadamo se dobroj utakmici i boljoj nego protiv Dinamo Minska. Momci su dobili dobar boost pred utakmicu jer su nas svi otpisali. Idemo pojacati taj koeficijent na 7500 ako prodjemo, i onda cemo sljedece sezone biti nosioci u prva 2 pretkola.
Uozbilji se i pogledaj kako se boduje. Taj koeficient je moguce nabiti u ovoj sezoni jedino ako se kvalifikujemo i pobjedimo 4 utakmice u grupi. Kakvi klubovi dolaze u trecem pretkolu, meni je uspjeh i da u trecem ispadnemo.