Komentari (423)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj na BHT samo sto nije rekao nastavlja se napad NAŠIH
Neka mu je rodjena drzava na drugom mjestu?
Haaahahahaaaa, kući !!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
hajmo Danska
Zasto BHRT prenosi Srbiju, a ne Sloveniju?
PRESTANITE NAM NAMETATI OVOG SRBOFILA DA KOMENTARISE UTAKMICE SRBIJE!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nista nije promijenilo kod komisa sve gube a smi sebi vicu mismo pobednici!?
Oni iz Doboja polili sudiju i ne znam otkud Doboj ima veze sa Srbijom
Evropa odahnula.
Volim Piksija, i kao čovjeka i profesionalca. Žao mi je zbog njega što je Srbija ispala, ali drago mi je zbog Miloševićevog ministra propagande, danas predsjednika Srbistana, A. Vučića, što nema šta da slavi i sebi zasluge da pripisuje.
Srbija nije nimalo ostecena . Srbija je sasvim realno dobila stose tice igre. Srbijanski navijaci su pokazali bezobraznost ponasanja. Ono nije srbija dabise navijaci onako ponasali
Dvije knjige za preporuciti: Orlovi rano lete i Šah za početnike.
Pale su reprezentacije, a pali smo i na komentarima. Sve skupa jako lose. Kolektivno propadanje se nastavlja. Ovaj mentalitet jednostavno ne dozvoljava naprijed.
srbija i hrvatska se sastaju ali samo na aerodromu ,
Kao i uvijek balkanska posla. Mnogo price a veoma malo discipliniranog rada. Pocnimo na sebi raditi i ne traziti krivca u drugome. Zali boze navijace koji su odvojili od usta za karte.
Sa kime igraju Hrvatska i Srbija u četvrtfinalu?
hehe...idi igraj sjedecu odbojku, a mozes i hrkljus
Sa ZvEzdama Granda
ne znam čemu prijenos iz minute u minutu!? negiraju naše postojanje i negiraju genocid i sad ja treba da pratim one antitalente i netko da mi ih nameće zato što su "komšije"
Mislim da se poslije ovog eura, narodu bivše SFRJ biti jasno sta su uradili milosevic i tudjman i ko su oni zapravo, a da drzave nastale raspadom koriste samo da popune broj
i to jedno prvenstvo smo odigrali dostojanstveno... sa argentinom i mesijem odigrali sjajno da mi nije zao poraza sa nigerijom nerjeseno i iran pobjeda....
Gremo Slovenci!
Slovenija je reprezentacija koja se najvise bori na euru. Naravno drago mi je sto je Srbija ispala.