Komentari (326)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako divan zavrsetak noci!!! SLAVLJEEE IDEMOOO 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿❤
HVALA ALLAHU DZ.S pa je uslisio nase dove i pomogao Skotskoj da izbaci srbiju. Hvala Allahu dz.s pa je pokazana nekvaliteta srbije. Cestitke bratskoj Skotskoj iz BiH🇧🇦❤️🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿❤🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
hahahahahhaha
Mislila srbadija da ce lako pobijediti Skote.Norvezani imali los dan, vjerovatno i potcijenili Srbiju, pa ih ovi sretno prosli.Bolje im je sto nisu ni otisli na EURO, tamo bi im Hrvatska i Engleska uvalili po pet komada.
hahahahaahaha bih i srbija nekako mi ...hahahaa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...Treća utakmica na prvenstvu...Nakon prve dvije pobjede Dalić odmara prvotimce...Engleska gleda utakmicu sa strepnjom i nadom...treba im remi ili naša pobjeda za prolaz...Nažalost, Hrvatska nikako da riješi taj kompleks Škotske...Škotska pobjeđuje i zajedno s Hrvatskom ide dalje...Tuga... :)
Мохамеданци се више радују кад Србија изгуби него кад Босна побједи... велика је то мржња...
Tuga, muka, Banja Luka kuka
Kad ovako vidim ove naše krezave glupane da navijaju za Škotsku i nazivaju je "bratskom", osjećam se kao da sam ušao na Kurir. Ništa bolji od četnika niste. Da vas je neki manijakalni nacionalista nafurao prije nego sto je Radovan nafurao srbe, isto biste palili, protjerivali i klali ko i oni. Bolesni, bolesni narode.
Čestitke Škotima
Kosovo republika
Mi hrvati smo u nogometu brazilci za sve ex yu drzave, treba bit realan.
E jest mi ih zao 😂😂😂😂
e jesmo napaćeni kad se radujemo tudjem neuspjehu a mi isti ko u qurcu
Zar mi imamo nekom nesto rec nakon one tekme sa Iranom.
sto ne igraju BH - SRB nikada ?
eh sad nam je lakse jel de?
Tko visoko leti, nisko Srbuje.
Srbija nikad nije bila na EURU. Zadnji put kad je tamo neka država bila na EURU, 2000. Treća Jugoslavija, dobila je šestardu od Nizozemaca, Kluivert ih sam petardirao.
A sta nisu rekli da ce zgazit Hrvatsku na EURU? HaHhHH