Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista čestitam komšijama Hrvatima i Srbijancima na pobjedama i lično ih podržavam i drago mi je što su pobjedili!!! Navijaj i voli svoju reprezentaciju a podržavaj komšije! U daljem tekstu se obraćam svim onim Bosancima i Hercegovcima koji doživljavaju bilo koju drugu reprezentaciju svojom i strasno navijaju, dok pri tome negiraju i ne podržavaju reprezentaciju zemlje čiji pasoš nose, čiji hljeb jedu i čiji su građani, reprezentaciju BiH!
Da li su ove vlasti u pojedinim BH gradovima organizovale slične manifestacije i "zmajeva gnijezda" prije 4 godine kada su naši Zmajevi igrali na SP? Gledam prilog BHT nakon utakmice i ne mogu da vjerujem! Ti, koji organizuješ navijanje za reprezentaciju Srbije, Hrvatske ili bilo koje druge reprezentacije, da li si isto tako podržavao i svoju reprezentaciju, reprezentaciju BiH? Ako nisi stidi se! Sram te bilo! Čuj "orlova gnijezda " u sred Bosne i Hercegovine!!!???
BHT je danas u svojim prilozima pokazao koliko je besmislena televizija, definitivno..
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Srbija, majka zločina!
Stvarno nepotreban komentar, ovdje treba da se sportski raspravlja i navija bez političkih i ratnih prepucavanja, ali je to očigledno nemoguće jer 90% ljudi samo širi mržnju, zato smo svi balkanci tu gdje je smo..
@Huuska TAKO JE ... I PONOSIMO SE !!! Jesi li zadovoljan?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
CUJ SRBIJANCI, VALJDA SVI SRBI
Evo jedno pitanje daj mi + ako bi da hrvatska okrene srbiju ako se sastanu a daj mi minus ako zelis srbe da prodju hrvate...:-)
je li grmilo u republici srpskoj sinoc?
@Dubajic Bgm jeste, konobarima ruke pootpadale ;)
Evo jedno pitanje daj mi + ako bi da hrvatska okrene srbiju ako se sastanu a daj mi minus ako zelis srbe da prodju hrvate...:-)
Kakvi srbijanci nesreče Božije!? Pa ako je ijedan narod u evropi homogen onda su to Sr bi i u bivšoj Jugoslaviji i svugdje u svijetu!!! Anlajišite jenom i atma!!!
Glupi ste. Da ste izgubili, o vama bi se pjesme pisale, u zbirci srpskih velikih poraz... pardon, pobjeda.
Nego,...poturčenijanci Kad ce se oriti na nekom stranom stadionu vasa himna,.ko Srpska https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=86l9rfnX2fk Bekaj bre,...jel vi uopste imate himnu,..ili je samo svirka
@PosumljenaVlahinja hahahahahha...de ne zasmijavaj me matere ti..hahahahahahaha pa ako se jedan vas vo i oko njega cuje na snimkukako rice,..nije to stadion niti je to himna
Toliko za sada. Dovidjenja.😉
Cestitam nasoj braci na pobjedi!
ma boli me ku..c za srbiju glupost od reprezentacije
@sine moj zasto onda citas?
Jesu li juce Nigeriju dobili hrvati ili "hrvatijanci"
@Abu pa zasto onda italijana,ne zoves italijanac ili rumuna,rumunijac.majmune poturceni za saku zobi.
@Abu "Hrvatska je opisna imenica":):):) ..ono..kad ti gnoj zivotinjski objasnjava gramatiku koju je stvorio Srbin Vuk Stefanovic Karadzic,..ali iz svoje kaljuga prizemne perspektive,...pa se prospe javno ko riza "Hrvatska je opisna imenica",...hahahhaahha yebem li ti Kralju Karadjordjevicu sve mrtvo i zivo kad si nas svezo sa ovom STOKOM u istu drzavu, pa sad GOFNA plutaju oko nasih noseva a mi moramo mirisati ovaj smrad njihov.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj "Srbijanci":):):0
svinje konjusarske,...brisi i ovo skotino
@Abu Kadizbaci njemacka sve turke,..svajcarska sve balkance ukljucujuci i trenara,..kada mi izadjemo kao RS iz supacke BiHm...Francuzi kad zamijene i prvi i drugi tim legije stranaca,..itd itd..onda seri svinjo. Inace JEDAN poturica rodjen u Srbiji ne cini SRBE Srbijancuma,..nayebem ti se svih zivih i mrtvih
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ovo oni slave genocid, a ne pobjedu protiv Kostarike.
Bravo momci svaka cast!!!Pokazali ste kako se igra fudbal!
Dvije ocajne ekipe, srbi manje losi, ali tri boda se racunaju...
Nismo mi ocajni...Dobri smo ali nemamo napadaca.npr da za nas igra Dzeko on bi se nadavao golova.
KasperSRB Sta ces ovdje u Bosni i visis po bosanskim portalima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)