Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do 2012 i dolaska Vučića na vlast najzaduženiji klub na balkanu je bila Crvena Zvezda, našla se pred bankrotom sa blizu 100 miliona eura duga. Vučić svojim uticajem i političkom moći dovodi Zvezdu na mjesto gde je sad a istovremeno Partizan lagano gasi....od 2012 Partizanove navijače uspješno kriminalizira uz pomoć državnih službi a Zvezdine nagrađuje legalnim poslovima. Zvezda - Partizan 10:1 u osvojenim titulama od kad je Vučić na vlasti.
Ova Srbija je smešna do bola...znameniti Srbi se prevrću u grobu zbog ovih današnjih...
Kad je Hajduk '95 igrao ligu prvaka, došli Portugalci došli u goste, na povratku imali prometnu, troje poginulo. Na revanš ekipa iz Splita otišla kombijem i na La Luzu izvjesila transparent posvećen ovo troje, zapalili svijeću i položili cvijeće. Od tog dana Torcida i No Name Boys braća zauvijek.
da je srbin zvao bi se Jovica, Ivica je hrvat
I sam Dacic bi trebao imati obiljezja BBB ili Torcide, jer Janjevci navijaju za ta dva kluba.
Ah dobra stara vremenam gostovanja u Boegrad, Zagreb, itd.,,,
Flautajtemiga - Valjda je to jedini način da njihova obilježja budu viđene na jednoj utakmici lige šampiona. Radi se o trećerazrednom klubu koji nikad neće igrati ligu šamiona, a kamoli je osvojiti.
e cuj srpska policija u Beogradu ? Ma mojne me zezati !
Ne razumijem šta će zastave to vara i njihovog malog se oskog kluba na utakmici Zvezde i Benfike.
nisi projektovan da rayumijes
Seoski klub koji vec 30 godina ima vise navijaca na stadionu nego tvoj milijunski beograd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)