Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad su igrači Veleža,kao asovi, išli u Srbiju da igraju a danas igrači iz Srbije koji nemaju nikakav kvalitet igraju u Veležu i širom BiH.
@Anti-SDA bola' papci su to, nemaju oni pojma oni o Veležu...
@Anti-SDA bola' papci su to, nemaju oni pojma o Veležu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro dosao Dejo
Dobrodošao u veliki klub i među pravu raju. Forza Velež!
De bola mostarski srambo primiri malo, Zrinja sa 6 osvojenih prvenstava BiH i bezbroj puta igrajuci u evropi stiti obraz Mostara a vi ste vise puta bili u 2 nego u 1 ligi zadnjih 25 godina.....
Livada je uvjek livada..,..
kaze navijac zrinjskog koji je dobio stadion na gotovo i za 30godina ste uspjeli samo reflektore stavit. poserem ti se na obraz
SRETNO ! MUSVDG
FK Vrapčići
Dok se drugi polako vakcinišu i počet će se vraćat u normalu , a ovce u Bosni samo nek nastave idalje laprdati o teorijama zavjere kako ih Bill Gates hoće čipovati i slične gluposti. Zato ćete vidjeti na ljeto i ove i naredne godine, nećete moći nigdje dalje od Neuma bez potvrde o vakcinaciji a kod nas ni nema vakcina. Možda nećete ni do Neuma moći, sam Zvizdić je rekao da odvojeno nabavljanje vakcina otvara mogućnost da kantoni zabranjuju ulaz.
Najbolja drzava na svijetu .. JEDNA JEDINA BOSNA !!!
Sretno mladicu..
Vidi taj chetnicki poremeceni pogled