Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ofk Beograd iz Zajecara
Klix je baš spao na niske grane. Ova tako nebitna vijest iz Srbije se nalazi na prvoj stranici Klixa, ne znaju i ne umiju ništa drugo javiti i napisati osim nešto novo za Dodika, dešavanja iz Srbije i ponekad ako budu imali sreće nekakva pucnjava, nešto... p.s sad će obrisati komentar, mozda i mene i nek brisu luzeri vrijede stotine miliona a ne umiju kvalitetnih novinara sakupit
Zamisli kad je njima vijest po 4x kako je mačka na Sidranovom grobu, kao njegova mačka. Mozes mislit macku kao pustili iz kuce i ona otisla do groba...i zakljucali vijest 3x. Kao prvo tu macke budu non stop jer ih ljudi hrane, a drugo namirisala nesto i legla tu, vjerovatno cvijece... ili ona vijest kako ona kao vidi meleka...a vidjela nekog 'nevidljivog' skakavca, ili muhu...
Sad će se zvati OFK Biograd
klix je postao vesti iz srbije
O čemu će pisati kad kod nas nit ima kulture nit ima sporta, samo politika 24/7
Treceg najtrofejnijeg kluba tamo je srozao sadasnji direktor chetnickog kluba pod nazivom Crvena Zvezda. Podignuta optuznica, ali ga nisu osudili zbog zastare, naravno jer je Vucicicev poltron.
Cuj bugarska granica...ja novinara i ggggeografa. Znas li gdje su Pendecici, jel zurnalista? 🤣
Velikan, cuveni klub? Bi ste stvarno pukli!
Klub osnovan 1911. Pet puta bili šampionu Jugoslavije dok Zvezda i Partizan nisu bili ni u planu i 6 puta osvojili kup Jugoslavije.