Vjeruju u trijumf
68

Anketa / Šta kažu navijači u Zenici uoči utakmice protiv Luksemburga: Ubjedljiva pobjeda, Džeko postiže gol

K. H.
Navijači nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine nestrpljivo iščekuju večerašnju utakmicu 4. kola kvalifikacija za Euro 2024 protiv Luksemburga, a u anketi koju su zabilježili reporteri portala Klix.ba otkrili su svoja očekivanja od duela na Bilinom Polju.

Našem timu u večerašnjem meču odgovara samo pobjeda i osvajanje tri boda, s kojima bi ostali u utrci za jednu od prve dvije pozicije, koje ujedno i direktno vode na Evropsko prvenstvo naredne godine.

Svi koji su učestvovali u anketi portala Klix.ba uvjereni su u ubjedljivu pobjedu našeg tima te da će Edin Džeko biti jedan od strijelaca.

"4:0 za naše"; "Sigurno pobjeda, 2:0"; "Utakmica će biti napeta, ali Bosna će pobijediti sa 2:0", samo su neki od komentara.

Do sada smo sa selekcijom Luksemburga odigrali sedam utakmica. Slavili smo u njih šest, jedan meč je okončan bez pobjednika, a gol razlika u našu korist iznosi 17 datih i svega jedan primljen pogodak.

Podsjećamo, meč između BiH i Luksemburga igra se večeras od 20:45 sati na stadionu Bilino Polje, a na portalu Klix.ba možete uživo pratiti tekstualni prijenos ovog duela.