Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprosti nam Ivajlo, nismo znali
Da igramo protiv Lihtenstein tad bi mogao reći pobijedit ćemo,a protiv Luxemburga nisam baš siguran,tu smo negdje u kvaliteti😎🤔
Dzeko nije gol postigao od kad je pilerina bila 4,5 KM, pa nece ni sada
Pitajder ih opet 😃😃
Prošla utakmica ona se gleda a ne ove prijašnje
Luksemburg može itekako da iznenadi. Ljudi se nalaze na 3. mjestu u grupi i zasigurno se neće našim 'zmajevima' na*uziti. Ako Dzeko bude onako bahat pred golom kao što to on zna biti, dobar rezultat Luksemburga nije uopće u pitanju.
Dedic, Hamulic, Ahmedhodzić strijelci.. 3:0
Koga god pitas ko ce dat gol ma et dzeko jedan.Hahahah na sta smo spali da znamo samo 3 igraca u reprezentaciji.A nekad smo znali nabrojat ne samo sastav napamet nego i klupu citavu,eto dokle smo dosli...
Pa jbg Luksemburg nikad nije bio slabiji, fale im ta tri najbolja igraca. Valjda ih mozemo dobiti. Mada, nekad mi se cini da samo protiv nas svi znaju igrat nogomet.
zar jos neko ide na ove utakmice
Ista priča 20 godina.
Ovi igrači isti kao nekad Salihamidžić,dakle bez zalaganja u državnom dresu,a za Bayern trči li ga trči,k'o pastuh😎🤔🤣🤣
Mi nikada nismo odigrali dobro, dvije utakmice u 4 dana. Uvijek nam je losija bila ona druga. Veceras ocekujmo patnju. Daj Boze da grijesim.
čim kažu "uvjerljiva pobjeda" znate i sami da će biti gubitak.
Na sta je repka spala, atmosfera se dize na utakmice sa Luksemburgom....moramo priznati da smo totalno propali u svim segmentima drustva....umjesto da idemo prema boljem mi sve gori....
Ja kad čujem ili pročitam 'repka' meni se diže kosa na glavi. Btw.ovakva anketa je uobičajena pred svaku utakmicu, nema to veze sa Luxemburgom nešto specijalno.