Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne igraju sa bracom srbima Gdje su nasli nas kao da nemamo dovoljno problema
Kako im ide u Ukrajini, priznajem da sam se malo sažalio... Možda treba s ljudima odigrati utakmicu i pustiti im da pobijede, u depresiji su velikoj.
Nije problem od igrat utakmicu Al kad priznaju greške i povuku se iz Ukrajine i proglase poraz!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Do februara niko nije imao nista protiv da se odigra mec, cak stavise, svi bi pozdravili taj dogadjaj. Ali onda je mali huligan odlucio da sjebe cijeli svijet i jebiga - nema nazad.
Kakve veze ima sport sa politikom.Do sad bi amerika imala stotine propuštenih meceva
Bosancerosi bi prodali i rodjenu mater za koji euro.Fuj...
Mile zajebo si se. Sada neka Srbija ide da igra umjesto Bosne. Bosna nije tvoja i prčija tvoje porodice.
Pa mogli su dogovoriti i sa Srbima,ali u stvari oni hoce sa nekom Europskom drzavom ;)
Podli pousaj organizovanja ove utakmice predstavljakraj sadasnjeg Fudbalskog saveza BiH. Zeljkovic i kompanija moraju definitivno i pod hitno da budu dmijenjeni! ☝️
I izdajnici iz Sarajeva i Mostara moraju dobiti po njuški!
UEFA je bila konsultovana od strane ovih nasih smota. Bukvalno ih pitali mi smo budale mozemo li igrati protiv njih? I iz UEFA-e fino rekli mozete. I sad svi drvlje i kamenje na ove nase budale a ne na UEFA-u. Citajte novinarcici glupi.
Dok bošnjo juri za loptom na drugoj strani Rusije ruski fašisti ubijaju nedužan narod.
Protiv sam Rusije što je napala Ukrajinu. Ali ne vidim razloga zašto bi se utakmice otkazivale i to pogotovo prijateljske. Uredu zabranit im da igraju na svjetskoj i europskoj pozornici. Opet naglašavam,nisu sportaši krivi za rat koji se događa.
Pa mogli su odmah reći ' mi hoćemo da vas SAMO iskoristimo za naše veće ciljeve.Inaće nas ne interesujete jer ionako nismo ništa ulagali u vašoj zemlji.A i dalje ćemo negirati genocid i ono što smo uložili nekoliko puta smo više odnijeli.'
igracete k.... sa nama
Igrajte sa srbijom, jedino srbija podrzava rusku vojsku u tudjoj drzavi. Slava Ukrajini!
Ko nam je u N/F Savezu,govori i zastava BiH okrenuta naopako ispred Saveza.Fuj,fuj.....supcine u savezu.
Upravo zbog teksta u naslovu, BOJKOT!!!!!!
To bi mogla biti prva utakmica slobodne Rusije!
Stani malo. Većina vas suncokreta nezadovoljni najavom da bi Schmidt mogao nanetnuti odluku je nezadovoljstvo iskazivala upravo zahtjevima za okretanjem Rusiji od mrskog Zapada. U čem je sada problem? Eto vam rusi pa se igrajte s njima i ispunite svoje želje.
Kod onih sto se protive utakmici ne postoji nijedan kriterij na osnovu kojeg bi se pokazala dosljednost u stavu. Kriterij jednog arsina je onaj koji se primjenjuje na sve stvari koje slicnoscu ulaze u neciji kriterij. Jasno je da kod onih koji negoduju nema kriterija.
Zamisli samo jedno Đeko i Krunić igraju u Italiji koja je uvela sankcije Rusiji a oni odu u Rusiju da igraju????Jel misliš da bi se dobro proveli ili bi dobili nogu iz Italije.....