Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adi Nalić zvani "peta" kad nisam dobio slom živaca!!
Babin sin
Vala jest ruzno građen ne liči na fudbalera
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ne seritee. Idemo pobjedit obje utakmice ii uci u taj baraz.. volim te Bosno🇧🇦🇧🇦
Sad ce opet stotine kalkulacija. Treba napasti protivnika od prve minute, a ne cekati da primis gol. I ako ne uspiju, i ako se ne plasiramo u baraz, nece im niko zamjeriti, ako ostave srce na terenu. I moraju se istjerati menadzerski igraci poput Nalica. I jos nekolicine.
Džaba se uznosimo. Vratiće se ona taraba Pjanić, odigraćemo neriješeno s FInskom. Onda će nam trebati pobjeda protiv Ukrajine, napadaćemo nevješto i popiti 2-3 komada iz kontre. Ostajemo 4. na tabeli. Tu nam je i mjesto.
u 8 kola 7 bodova, spustite lopticu ljubim vas sa tim hypeom. Hypeajte nas kad prodjete u baraz
Ako ne mogu dobiti finsku koja nema pojma o fudbalu onda nas ebes
Dvije pobjede i nema se sta razmisljat
Tanko
Bez obzira kolko su losi Kazahstanci ne zaboravite da su uzeli 2 boda iz Zenice. Nema opravdanja.
to Vico.majstore
Treba im pobjeda
Odlična utakmica sve ostalo čemo vidjeti kako če da bude.
Kako nam fale ona 2 prosuta boda protiv Kazahstana kući, sad bi mirno mogli dobiti jednu od dvije utakmice, bez ikakvog pritiska, ali jebga, biće dobro!
Kako nam fale ona 2 prosuta boda protiv Kazahstana kući, sad bi mirno mogli dobiti jednu od dvije utakmice, bez ikakvog pritiska, ali jebga, biće dobro!
Ma hebat će nas Pukki opet, ne sekirajte se, jbš Francusku i te sile, nas uvijek na kraju hebe neki Pukki. Ko hoće da ostane i bez malo živaca što ima, preporučujem mu da prati našu repku.
Ako Dodo do baraza ne raskupusa zemlju :)
Imam osjecaj da ce ovo biti plasman na svjetsko kao pod vodstvom velikog Susica 💪💪💪💪
Sad shvatam sta je nastavnica matematike mislila kada je govorila, uci trebace ti u zivotu.
Svaka cast, i mene taj Lavov handri, al nocas su mi mesne preradjevine pomogle da izvucem remi, inace mrka kapa.